Am fost eu azi in Carrefour Baneasa, am luat ultima bucata de X360 arcade la 499 ron si am vazut in cosul de oferta, ca mai aveau 2 bucati de Rezistance 1 Platinum, la 24.90 si 1 bucata Shellshock 2 la 99 ron, non platinum, tot PS3.
Am fost eu azi in Carrefour Baneasa, am luat ultima bucata de X360 arcade la 499 ron si am vazut in cosul de oferta, ca mai aveau 2 bucati de Rezistance 1 Platinum, la 24.90 si 1 bucata Shellshock 2 la 99 ron, non platinum, tot PS3.
Ok,am primit mail de la flanco cu returnare TVA,am simulat o comanda online la un PS3 slim 809 lei ,Wii 729 si probabil multe sunt asa(scrie pentru orice produs),returneaza 100% TVA-ul.Daca aveti ceva de cumparat merita sa aruncati un ochi!!!
sa inteleg ca mor de tot
https://www.eflamingo.ro/magazin/Ord...rderItemDelete
pai PS3 la 809 lei nu stiu cat de scump e....
HDD extern Maxtor de 500 GB 72 lei....hai ca deja o dau in basme..maine ii sun
sincer..si la 1 an se merita pretul pentru un produs nou decat un SH
da...insa trebuie avut grija la PS3 cu garantia...sa fie de 2 ani..ca daca la 809 ron au garantie de 1 an...
Am impresia că TVA-ul se returnează la următorul produs cumpărat, ceea ce �nseamnă că ai un fel de reducere la un alt produs. Sper să nu mă �nșel.
Orice produs, indiferent de pret? Daca iau un film de 50 ron sa zicem, le dau la casa 38 ron?
Eu am fost azi acolo am intrebat si au zis ca se scade la casa TVA-ul,la produsele mai mari cu preturi afisate mari au zis ca este deja scazut TVA-ul.Sincer,nu strica sa dai o fuga daca vrei sa-ti iei ceva...eu vroiam sa cumpar un HDD extern dar nu aveau pe stock.
Killzone 3 with Socom Special Forces Twin Pack - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
Ambele jocuri 49.85 lira - reducere 50%.
Am fost si eu la un Flanco astazi si nu am gasit nimic. M-am dus totusi cu un MGS3: Snake Eater la casa si mi-a zis ca nu e redus ca la jocuri nu sunt reduceriM-am certat putin cu tipa de la casa dar parca nu intelegea limba romana. HDD-ul ala de 500GB cu 72 de lei nu l-am gasit, cel mai ieftin era 177 lei si doar de 250GB. PS Move e 241 lei, cu 1 leu mai mult decat la Altex/Media Galaxy. Totul e scump la Flanco, nu bateti drumul degeaba.
MiniNinjas si Farcry 2 (both PC) la 19,99 respectiv 29,99 lei la GS.
Pagina Produsului
Pagina Produsului
* Scuze daca au mai fost postate.
Bookmarks