Mai conteaza acum? Nu mai bine revenim on-topic?![]()
Sper ca scuzele sa fie acceptate . Eu am incercat doar sa impartasesc ofertele intalnite , daca am pus oameni pe drumuri aiurea repet imi cer scuze
Red Dead Redemption: Undead Nightmare , GOW 3, Alone in the dark, cat si altele pt PS3 @ 75 ron bucata @ Carrefour Berceni. Nu sunt platinum, daca are importanta.
Sper sa-mi lasati si mie cate unul ca n-am mai avut cache asupra mea. M-am dus cu alte treburi.
[Irony]Am incercat sa scanez Lost (n-avea pret) => Product not found [/Irony]
Catherine "Love is over" Deluxe Edition plus artbook & soundtrack (bonus la precomanda) de aici:
Welcome to Video Games Plus Online - PS3/XBOX 360 - 80 dolari canadieni jocul + 15 shippingul asigurat
Eu am mai luat de la ei si totul e ok. Suporta si plata cu paypal - dar va iau banii pe loc dc optati pt versiunea asta. Eu pt. siguranta am platut cu paypal-ul.
Stiti de unde putem precomanda Infamous 2 Hero Edition ?!? In afara de amazon.com care trimit decat local, in state, nu am mai gasit pe nicaieri.
Spor la shopping,
L.
P.S. Dacă valoarea bunurilor nu depăşeşte 150 de euro, eliberarea coletului se poate face cu scutire de la plata taxelor vamale.
Dirt 3 PS3 | Zavvi.com
foarte bun pretul. Dirt 3 - 32,85 Lire. Transport Gratis
vroiai sa spui 50 euro![]()
nu exista taxa vamala, ci doar TVA (24%) la valoarea totala: pret+shipp
ca VGP trimit cu valoare mica declarata , asta e alta poveste
@Tekken: sansele sunt de 80-20 la coperti. tinand cont ca ei sunt din partea franceza, 80% din jocuri sunt bilingve pe coperta/manual. pt tine e destul de mare riscul ca stiu ca nu vrei sa aibe decat EN pe coperta/manual
Dark Souls - Special Edition available la preorder la thehut/zavvi - 36.85 lire (PS3/XBOX360)
Dark Souls - Special edition PS3 | TheHut.com
Contine:
- Full Game.
- New packaging.
- Game Guide.
- Artbook.
- Bonus Disc with SountTrack and Making Of.
Nu am mai gasit aproape nimic prin Carrefour Berceni si nici in Orhideea .
---------- Post added 12-05-2011 at 08:29 PM ----------
Bine , exceptand Un K2 la 25 RON si un inFamous tot la 25 RON![]()
Un preț bun, dar nu putem fi siguri că o să ajungă la data lansării, eterna problemă Gameshop din păcate.
Si nu neaparat data lansarii. Dar si faptul ca la editiile speciale care se fac odata cu precomanda (vezi Dragon Age 2 Signature Edition) e posibil sa avem surpriza sa nu mai vina deloc.
Oricum, nu strica sa faci o precomanda. Ca vestile proaste se afla cu cel putin o saptamana inainte si ai timp suficient sa-ti anulezi precomanda din alta parte sau sa cumperi de acolo in caz de anulare/intarziere.
Super Street Fighter IV Arcade Edition - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
Super Street Fighter IV Arcade Edition - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net
�21.85
-----
FEAR 3 - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
FEAR 3 - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net
�29.86
-----
Heavy Rain The Origami Killer - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net (Non-Platinum)
�14.86
Nu se merita
Gasesti la Gameshop
Pagina Produsului
Bookmarks