....sau nu ajunge
Mda, din punctul meu de vedere nu ai pierdut nimic..........oricum, cred ca pana la urma iti vine formularul, dar as mai insista cu un telefon...
Sunt ieftine pt ca asta e rezultatul unei concurente sanatoase...asta si pt ca au costurile mult scazute pt ca sunt magazin online.
Dar tu ce intelegi prin"asa ieftine"? Comparativ cu Altex sau Diverta la noi?)) Nu sunt ieftine, sunt preturile normale la un joc.
pentru cineva care e obisnuit cu preturile practicate de gameshop, preturile de pe siteuri de genul zavvi, thehut sau shopto pot parea suspecte. nu mi-am luat inca niciun joc de acolo. astept sa imi vina PS3u si o sa comand un joc de pe zavvi si unul de pe shopto (nu stiu de ce, shopto mi se pare mai de incredere) ca sa vad cum se prezinta magazinele. ma rog, nu stiu cat de edificat o sa fiu pt ca am mai citit pe aici despre oameni care nu au avut probleme cu niciunul dintre siteuri si altii care au dat numai de belele. sa vedem acum ...
Zavvi,shopto,the hut,nu am avut de 4 ani nicio problemă
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Pagina Produsului ~60 ron
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 PS3 | Zavvi.com
daca mai e drumul gratis iese mai ieftin dar ce i drept ca astepti o saptamana![]()
Forsaken World on Steam
Cel mai bun pret, gratis. Sper ca am incadrat bine postul.
De asemenea, cateva alte titluri Free2Play pe Steam: Free to Play on Steam
Bookmarks