Or fi sub acelasi acoperis, dar preturile sigur nu sunt la fel. Cel putin de cate ori am avut comenzi... cel mai ieftin (si cu mai multe discount-uri), am iesit de la thehut. Dar, cine stie... poate au fost doar niste ocazii, nu regula generala. Iar ca durata de livrare, in ordine crescatoare, la mine au fost: sendit, thehut, zavvi (cel mai slow).
Thehut si zavvi au cam aceleasi preturi, doar ca alterneaza ofertele (e bine sa verifici la ambele inainte de a da comanda). Transportul e 0,99 lire la ambele. Nu am comandat de foarte multe ori, dar cu exceptia unui pachet, restul au venit repede. Iar la ala intarziat, zavvi te anunta ca dureaza pana il trimite pana la 2 saptamani. La sendit am inteles ca pretul transportului e mai mare.
---------- Post added 23-03-2012 at 03:52 PM ----------
Pentru fani, Mortal Kombat e iar 15 lire pe Zavvi:
Mortal Kombat PS3 | Zavvi.com
Ubisoft Compilation: Beyond Good and Evil & Outland & From Dust pentru PlayStation 3 Joc - PC Garage
Ubisoft Compilation: Beyond Good and Evil & Outland & From Dust pentru PlayStation 3
Pret: 139,99 RON
Price Crash | Zavvi.com
Final Fantasy XIII-2 - �14.95
Assassin's Creed: Revelations - �19.95
Batman: Arkham City - �19.95
NBA 2K12 - �19.95
Eu zic ca are un pret destul de bun
Joc Call of Duty: Modern Warfare 3 pentru PlayStation 3 ACT4070085 - eMAG.ro
Am ajuns si eu azi prin Flanco din AFI si am achizitionat urmatoarele:
- Formula One Champioship Edition - 44,90 lei (pt BadSlick - mai era o bucata ramasa in afara de a mea).
- Ratchet and Clank Tools of Destruction (non-platinum) - 34,90 lei.
- Buzz Quiz Tv - 32,90 lei.
Toate jocurile sigilate cu sigiliile originale ca altfel nu le cumparam. Preturile erau afisate pe jocuri, iar la Ratchet a fost mai ieftin la casa decat pe eticheta lipita pe joc (de 66,90).
Mai aveau si alte jocuri la preturi f bune. Am vazut 2 buc Battlefield Bad Company Gold Edition (steelbook) cam la 80 de lei. vreo 3 buc de 007 Steelbook Edition la 129 de lei. Siren Blood Curse la 44,90 lei. Enchanted Arms la 35 de lei.
Mai aveau 1 F1 azi pe la 9 seara, dar era nesigilat si era unul singur.... In rest, mie mi s-a parut foarte slaba oferta, sincer.... nici macar asta nu mi s-a parut cine stie ce ocazie....
L.A. Noire: The Complete Edition PS3 | Zavvi.com - �19.95
L.A. Noire: The Complete Edition Xbox 360 | Zavvi.com - �19.95
Red Dead Redemption Game Of The Year Edition PS3 | Zavvi.com - �19.95
Red Dead Redemption Game Of The Year Edition Xbox 360 | Zavvi.com - �19.95
Gears Of War 3 Xbox 360 | Zavvi.com - �14.95
Forza Motorsport 4 Xbox 360 | Zavvi.com - �14.95
Pacat de Forza ca e "Usually dispatched within a month", cand am vazut pretul am vrut sa dau comanda instantaneu....![]()
Bookmarks