Save 50% on Thief Collection on Steam
o serie deosebita![]()
Eu le-am trimis un mail in care le cer o explicatie. E cea mai mare cretinatate pe care am vazut-o vreodata, subit si dintr-o data nu mai poti sa trimiti in Romania dar in cele mai de ***** tari din lume poti.
continuati discutia aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index194.html
Cred ca da,am verifica lista cu tari in care trimit si Romania nu face parte din ele ... pacat .
http://www.graingergames.co.uk/games...ectors-edition
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Cautati review-uri inainte ,scrieti numele site-ului si dupa review(s) (ex : Latest DVDs, Blu-ray Movies, PS3, Nintendo, Xbox Games & Music - Free delivery | Zavvi.com reviews) si vedeti ce zic persoanele care au cumparat dupa site-ul respectiv.
Eu am cumparat de la ei si mi s-a intamplat sa stau o luna dupa ei, dar era mult mai ieftin decat la magazinele de la noi.
In acelasi timp, mi s-a intamplat sa ajunga si in 5 zile.
Sal, din pacate nu pot trimite mai des pentru ca folosesc doar acelasi curier fiabil de ani de zile, nu am incredere in altcineva...
---------- Post added 23-05-2012 at 02:48 PM ----------
pai daca tot ai card de ce nu imi transferi online?sau paypal sau depui o data mai mult si ai tin credit cu procedeaza mai multi clienti
---------- Post added 23-05-2012 at 02:50 PM ----------
Partea cu pretul nu cred ca reprezinta o problema cand eu GARANTEZ ca ajunge produsul 100% ...in 7 ani nu a fost nici o pb , s-a intamplat sa m-ai dispara cate un colet dar l-am platit imediat fara prea multe intrebari, deci userii sunt asigurati cu mine 100% , pt cei 10 ron in plus la colet provioncie... cred ca nu este o pb...
---------- Post added 23-05-2012 at 02:51 PM ----------
Iti promit ca daca tu cumperi 5 jocuri o data iti las cei 10 ron per colet..
---------- Post added 23-05-2012 at 02:52 PM ----------
nu uita sa mentionezi ca sunt 2 lire comision pe joc si cei 10 ron per colet... nu per produs
---------- Post added 23-05-2012 at 02:54 PM ----------
Am vb cu cineva din grupul Thehut ( Area Manager) si mi-au spus ca au fost prea multe cereri pentru colete pierdute, romania reprezinta un riscpacat sa aud asta, am sa incerc sa inchid un contract cu ei sa pot lua m-ai ieftin pentru romania si totodata sa elimin problema lor cat si ...preturile bune pt romania
asta chiar ar fi o lovituraAm vb cu cineva din grupul Thehut ( Area Manager) si mi-au spus ca au fost prea multe cereri pentru colete pierdute, romania reprezinta un riscpacat sa aud asta, am sa incerc sa inchid un contract cu ei sa pot lua m-ai ieftin pentru romania si totodata sa elimin problema lor cat si ...preturile bune pt romania
![]()
Multumim teparilor si postasilor "mi-se-rup'isti"...Am vb cu cineva din grupul Thehut ( Area Manager) si mi-au spus ca au fost prea multe cereri pentru colete pierdute, romania reprezinta un risc pacat sa aud asta
Bookmarks