Astia de la Altex sunt retardati? Sau doar cretini? Ma gandesc ca poate-s numai tampiti. Am selectat SOCOM Special Forces, era scris mare in stoc, dau sa-l bag in cos si primesc mare "Acest produs nu există momentan �n stoc.". Ok zic, l-a luat cineva din fata mea. Dau refresh, la fel. Pai tata, daca nu-ti permiti sa updatezi ca lumea stocurile nu mai scrie "in stoc". Cretini retati...
Tocmai ce am primit confirmarea comenzii la SOCOM SI AC Brotherhood....
Nu stiti cam pe cand ar urma sa ajunga?Ma gandesc ca incepand de saptamana viitoare,nu?
La Altex in magazin este mai scump(nu e regula)... doar daca iti rezervi in magazin de pe site ti se aplica pretul mai mic. Asa am facut eu cand mi-am luat PS3-ul.
am dat si eu comanda acum de 2 jocuri. De taxele de livrare ce stiti? In comanda nu imi arata nimic
"Comanda dumneavoastra cu numarul 4830 din data de 2012-11-24 a fost procesata. Comanda este anulata. Comentarii: Produsul nu mai este disponibil pe stoc." asta de la diverta. Tinand cont ca am fost in magazin si am vazut jocurile comandate ... **** diverta !
Am facut din nou comanda si le-am lasat la comentarii niste cuvinte aleatorii precum OPC sau ANPC. Astept sa imi anuleze comanda din nou pe motiv de "nu este in stoc", pe cand in magazin sunt stive de produse din cele pe care le-am comandat eu. Abia astept sa imi anuleze ca si ii reclam(am amintit ca pe site scrie "In Stoc" ?).
da da. la fel si eu baietii.. am primit acelasi mesaj.si am dat comanda din nou.. eu cred ca ei si au dat seama ca preturile sunt prea mici. si ca nu le iese banull. mai pe scurt. sau fraerit singuri. te sustin TheArsonist
Bookmarks