Ultimate Game Sale pe Xbox One (atat pe UK cat si pe US). Spicuiesc cateva dintre titluri care mi s-au parut interesante (pt. full list vedeti aici: http://www.xbox.com/en-US/promotions...xbox-one-deals):
Halo Master Chief Collection Bundle - $35.99
Alien Isolation - $24.00
Dead or Alive 5: Last Round - $10
The Crew - $39.99
Sniper Elite III - $10.00
Kinect Sports Rivals - $10.00
NBA LIVE 15 - $9.00
Watch_Dogs - $24.00
Walking Dead: Season 1 and 2 Bundle - $20.00
Am gasit la Emag The Order Promo Edition la 12 lei : Joc The Order: Promo Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
Is curios daca e varianta promo/fara carcasa dar cu jocul ful..
Scrie clar: Joc The Order Promo Edition, dar din cate stiu variantele promo sunt oferite gratis de producatori si nu sunt "for resale".
Poate fi si acest Pre Order Box:
La cat s-au laudat ca au livrat produsele alea la 2-3 lei si ca ei tin la client, poate nu-l trimit. Mi-ar placea sa fac o reclamatie la OPC, avand in vedere cat de mincinosi sunt si cate strategii "smechere" de marketing au.
LE: Am pus livrare in showroom, va spun mai tarziu ce anume este acest Promo Edition. Asta daca il livreaza![]()
ar fi bine sa fie discul promo edition, daca e asa... iti trebuie ceva noroc sa prinzi una bucata copy, mai mult ca sigur sunt si avari care au comandat 10-20-50 bucati, bineinteles ptr uz personal sau caritabil, nu ptr "resale"
Nu au cum sa comande 10-20-50-100 buc, aveau limita de un produs pe comanda când auavut "reduceri" /preturi de genul....sau au apucat sa comande 50 buc dar au primit 1.
Am pus și eu unul cu ridicare din showroom,nu mai am ps4 dar dacă îl primesc îl schimb cu ceva pentru cutie. Momentan apare comanda inregistrata...deci slabe sanse sa livreze ,dar nu avem nimic de pierdut.
Cat despre reclamatia la OPC ....citeste regulamentul magazinului..
I-am sunat acum mai inainte pe cei de la emag, si mi-au confirmat ca intr-adevar este vorba de promo copy, si vine de la producator. Daca producatorul este de acord ca aceste discuri sa fie vandute, eu nu am nimic impotriva. Nu stiu unii dintre noi de ce se enerveaza ca este la vanzare.
Poate au scris cateva sute de discuri pentru review si nu au ce face cu ele.
pai jocul (daca e promo edition) nu e la reducere, promotie, etc
intreb cunoscatorii, au voie magazinele sa vanda promo copy?
jocurile promo vin in clasica carcasa de cd (cea transparenta, cd track, in cel mai bun caz si o coperta sau pamflet)
---------- Post added 26-02-2015 at 08:55 ----------
cine se enerveaza?
Sariti pe The Order, insa o bila neagra pt eMag. Din cate stiu si eu aceste promo copy sunt date gratuit si scrie mare pe ele "not for sale, etc". Puteau sa faca si ei un concurs ceva, sau sa le doneze unui forum sa se organizeze un concurs, ceva, sa-i faca publicitate... Asa au preferat sa castige cateva sute de lei
este disponibil doar "la comanda", prin urmare:
La comanda – termenul exact de livrare poate fi comunicat de catre un consultant de vanzari doar dupa verificarea disponibilitatii produsului la distribuitor.
Am vorbit acum la emag, am facut comanda aseara pe la 2 cu ridicare din showroom, jocul nu este in stoc,
Dar m-a asigurat ca il vor aduce ca trebuie sa trimita producatorul si la acelasi pret si sa revin maine. Ori sunt pe alta planeta si ma abuteste ori is the real deal, dar nu as pune multa speranta
Bookmarks