Cei care cumparati NBA Live 14 pt colectie sa stiti ca coperta de spate este in limba italiana.
La fel si Tiger Woods PGA Tour 2014 de PS3, cat si FIFA 14 si 15 de Ps Vita.
Cei care cumparati NBA Live 14 pt colectie sa stiti ca coperta de spate este in limba italiana.
La fel si Tiger Woods PGA Tour 2014 de PS3, cat si FIFA 14 si 15 de Ps Vita.
Joc 2K Games Evolve pentru PlayStation 4 - PC Garage
Pret destul de ok![]()
Far Cry 4 Complete Edition PS4 - 86 RON
Repede ca e stoc limitat.
Edit: A revenit din nou la 150 RON. Puteti sa va mai dati cate un refresh azi. Eu m-am uitat pe la 13 si n-am apucat sa il iau pana s-a schimbat pretul, dar acum a tinut putin pretul de 86.
Far Cry 4 PS4 | ALTEX
98 RON
Joc Sleeping Dogs Definitive: Limited Edition pentru PlayStation 4 - eMAG.ro
Sleeping Dogs Definitive: Limited Edition - Emag - 19,99 Lei
Toate discutiile despre livrarile de la eMag au fost mutate pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f60...egate-de-emag/. Stay on topic, please!
Thanks!
A primit cineva jocul asta "Far Cry 4 - Complete Edition" care tot apre si dispare ? Asta se tot intampla cu intermitenta de cateva zile dar vad ca nu zice nimeni daca l-a primit au ba .
Am primit confirmarea , eu zic ca e ok , mare reducere oricum nu e ..pot onora comenzile. Daca il vrea cineva ..o bucata gasiti la mine (la schimb).
Am bagat si eu acum o comanda pentru 2 bucati. Una pentru mine si alta pentru cine mai vrea si nu il prinde la oferta. Let me know, altfel oricum ajunge pe bazar (la 86 lei).
Shadow Warrior ps4 - 71.30 (emag)
Joc Shadow Warrior pentru Ps4 - eMAG.ro
Bookmarks