Nu-l mai am instalat pe consola de la aparitie, cand l-am luat si terminat, deci nu e asta![]()
Nu-l mai am instalat pe consola de la aparitie, cand l-am luat si terminat, deci nu e asta![]()
Si la mine merge , mai sunt doua jocuri free , cel putin in Ps store usa, uncharted nathan drake collection si Journey.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Found this:
you can then download Hitman 2 Starter Pack and claim the legacy pack as you now own Hitman 1.
This allows you to play these missions with the Hitman 2 engine.
Pentru Razvan si cine mai are probleme sa-l descarce, poate va ajuta asta:
For those getting error:
You are not able to purchase this product for the following reason(s):
You already own
HITMAN™ Paris
On your PS4, go to Library -> Purchased -> Hitman
You will see a bunch of checkboxes for all Hitman episodes. Download all of them for free.
Nu merge nici asa. Ba chiar am si instalat jocu, sperand ca asa-l va instala complet, dar a instalat doar Paris, iar din meniu, cand dau pe Complete sau pe fiecare episod in parte, imi spune ca nu este disponibil in store. Anywho, e ok.
Salut! Ce magazin online imi recomandati pentru precomanda de jocuri ? De preferat, un magazin care respecta cat de cat, termenii de livrare. Va multumesc!
da JRD livreaza, dar ce versiuni? din Iran? daca nu are coperta in engleza 100% e irelevant pt mine, poate sa livreze si o sapt inainte de lansare
Nu cred ca asta era teama lui, ci faptul ca o coperta in 5 alte limbi arata nasol in colectie, mai ales daca tii la lucrurile astea. Si eu sunt la fel de "pretentios", daca nu este in engleza nu il cumpar, chiar daca este mai ieftin. "Solo en Playstation, Uniquement sur Playstation"...yeah, no.
Eu dau la emag pt ca imi place cum imi trimit ambalat si nu am avut probleme decat la precomanda RDR2 SE dar s a rezolvat la telefon si mail.
Nu sunt nici cu Altex , clar nici cu Emag (mai ales de pe marketplace am luat teapa de peste 1.200lei Evitati!) , dar pe partea de precomenzi jocuri Emag nu m a dezamagit.
Bookmarks