Da, si eu.
Printable View
Da, si eu.
Ce jocuri mai jucati ?
Eu joc Mafia II pe 360 , sunt la Chapter 9.B-)
MW2@pS3 lol
Demo Games for PS Move :D. Daca tot s-a deschis threadul asta, hai sa incercam sa facem schimb de jocuri(numai cat sa le jucam), sa spuna toti ce pun la bataie. Eu am asa: Dead Space, Fifa 2010, Heavenly Sword, Killzone 2. Spuneti-va id-ul de psn( eu mai am doar ps3-ul) ca poate facem in multiplayer vreun joc(uncharted 2 de exemplu).
id psn-kristake.
Pentru schimburile de jocuri trebuie facut thread pe aria de publicitate(spun asta pentru ca doar ce am luat war:D)
PSN:MagnusS1234
Ce parere aveti baieti sa-mi iau Live 12+2 luni si sa raman cu 360-ul sau sa-mi iau PS3 ?
PS3-ul este aproape luat , vreau sa-mi iau un PS3 60gb.B-)
Adevarul e ca e diferenta mica intre 180 de lei si 1200. :)
Pai cine-a precizat de modare, era vorba de pretul a 12+2 luni de live vs un PS3.
Ideea e sa te informezi despre exclusivitati, vezi ce-ti place si iei o decizie. Threaduri versus au fost destule, toate degenerate in fanboyism.
Daca doreste cineva sa scape de un Red Dead Redemption X360 trimiteti-mi un PM, va rog.
Cine mai are jocuri de PS3 rog un PM , fiindca azi ajung in Craiova !!!
Cine are jocuri de PS3 si vrea sa faca schimb cu Uncharted 2 , pm me :)
Thanks for invite !
In ultima perioada nu prea am mai avut timp de jucat, dar revin in forta :D
salutari,oltenilor ... good initiative .... posesor de PS3 SLIM 250GB(in curs de vanzare ;) ),doritor de SLIM 320GB ... ma alatur threadului cu fifa 10(curand 11),fifa world cup 2010,top spin 3 ... id PSN:wackorine(UK) wackorine08(USA) ... va urez fun in jocuri =;
man,jocurile sunt cele care le-am zis in post(yo sunt cu cele sportive,mai mult) ... pe messenger,mai rar&pe fuga ... kingofpop96,id messenger =;
PS:cine este interesat de o consola SLIM(in stare excelenta),sa dea un semn ...