Ok,eu aduc unul si cod4,black ops jucam zombie ceva...Dar gasiti locatia cat trebiue sa platim pt tot etc.
Printable View
Ok,eu aduc unul si cod4,black ops jucam zombie ceva...Dar gasiti locatia cat trebiue sa platim pt tot etc.
Hey ! Vad ca nu prea aveti chef de o intalnire...
Am gasit de inchiriat un aparatament in Brazda.
se apropie sarbatorile,man ... probabil,unii,mai au alte treburi de facut(cumparaturi&stuff) ... in Brazda mai este o garsoniera de inchiriat cu ora .. nu prea ne vad,insa,buluc la treaba asta cu intalnirea ... 8-|
Cred ca dupa sarbatori ar fi cel mai bine:)
Ok ! Dupa sarbatori...
cum sa nu ma alatur si eu oltenilor..ba chiar craiovenilor..hai prezent :))
welcome,man ... ;)
ce jocuri preferi ... ce ai pe langa consola ... ?
poi am o consola ps3 si atat ca am vandut ce mai aveam + o gramada de joace
---------- Post added 22-12-2010 at 04:48 AM ----------
daca aveti cva de dat la un schimb spuneti ca poate facem vreo combinatie ca am o gramada de jocuri
---------- Post added 22-12-2010 at 04:49 AM ----------
in general prefer FPS-urile cum ar fi seria call of duty....momentan m-am axat numai pe black ops fiindca vreau sa fac rpd prestige 15 dar in scurt timp o sa ma apuc si de demon souls (daca e cnva pe aici care il are putem juca impreuna ca sa ne ajutam)
te intereseaza ceva de la mine ?
In cazul asta ma alatur si eu cu o colectie de jocuri poate facem ceva>:D<
Doar 3 jocuri de PS3 ? :(
Mai reactualizeaza colectia aia :).
---------- Post added 22-12-2010 at 05:48 PM ----------
0743.041.667
Te sun cand are taica`meo drum in Craiova , adica maine sau poimaine si ii dau numarul tau de telefon sa va intalniti oriunde.
daca are cineva nevoie de o camera Playstation Eye+un disc Starter(jocurile demo)din pachetul MOVE MOTION CONTROLLER,sa dea un PM ... ;)