Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 74

Thread: Ce va place si nu va place la jocurile din ziua de azi

1. #41 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mass Effect nu prea are ce cauta acolo. Nu l-am terminat..inca dar pe IGN a iesit drept Best Xbox 360 Game.

2. #42 SP
    Member leggollas11's Avatar
    pai si GTA4 are ce cauta? si sa fie pe primul loc?!?

3. #43 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Many of the following ten games are great. A few came close to being on my top ten list (to be posted tomorrow). I would call a couple of them works of genius. But I think they're the most overrated games of the year for the simple fact that I'm surprised at how well received they were.
    Nu zice nicaieri ca jocurile respective sunt proaste. Ceea ce a facut insa a fost sa isi gaseasca un punct de nemultumire in fiecare din acele jocuri si pentru asta sa desconsidere jocul ca fiind overrated.
    De exemplu pune pe locul 1 GTA IV si spune ca e jocul lui preferat, dar in acelasi timp ii adauga atributul de "uninspired gameplay". Pai de ce ar fi incercat sa reinventeze roata? Avem parte de gameplay-ul care a consacrat seria.
    Are dreptate ca GTA IV a fost un joc overrated. E un joc bun dar nu-si merita atatea note de 10 dar modul in care a cautat un pai in ochiul GTA-ului mi s-a parut foarte josnic.
    Avea alte motive sa se ia de joc in loc de story si gameplay neinspirat.

@legollas - overrated nu inseamna si prost. Fable 2 de exemplu a fost declarat de revista X-something (imi scapa numele) drept jocul anului 2008.
    Nu e un joc prost, dar nici nu poti spune ca e cel mai bun. Asta inseamna overrated.

Nu inteleg de ce-i dati atat de multa importanta listei respective. E doar un articol de duzina in care domnul Tom Chick isi expune frustrarile asupra jocurilor pe care le-a jucat in acest an.
    Ori, fiecare dintre noi are putina frustrare in el si-ar putea sa-si faca o lista proprie de "valori".

4. #44 SP
    Member dogdan's Avatar
    +grafica ,sunet
    -scurta durata
    -prea multe sequels , deci frate deabea vad cate un titlu nou noutz ! numai xyz 2 ,zxy 4,aaa5 nu ca ar fi ceva rau in sequeluri ...dar ce-i prea mult strica ...vreau si povesti noi, decat tot alea prelungite

5. #45 SP
    Member andreips3's Avatar
    Pe mine sincer m-a dezamagit total gta4, mai ales ca il asteptam ca si "the second coming of christ". A fost overhyped, cred eu, si nu ar fi trebuit sa castige atatea premii. Circula vorba prin targ ca daca ai jucat un gta le-ai jucat pe toate, si, din pacate, asa e. Gta4 e foarte reptetitiv si sa nu vorbesc de "lose ends" din poveste. Pentru mine singurul gta care l-as pune in topul listei mele personale de "best games ever" ar fi San Andreas pe care l-am terminat de vreo 5 ori. Sa ne inotarcem la gta4, chiar si cu trofee parca imi e groaza sa ma apuc din nou de el in cunostinta de cauza la ce ma asteapta.
    O alta dezamagire totala a fost Farcry2 dar, nu vreau sa intru in amanunte. Fc2 multiplayer mi s-a parut ok.

Pentru mine un plus ar fi "shiny graphics" si un storyline decent. Nu vreau material de oscar dar nici chici.
    Minusuri hmm: repetitivitatea, povestile de duzina si un gameplay de toata jena.

Surprizele anului pentru mine au fost: Fallout3 (genial), LittleBigPlanet (i`m a sack person) si Mgs4 care, desi a fost primul joc din seria mg jucat de mine, m-a prins in fata tv-ului pana la sfarsit.

6. #46 SP
    Member Xristina's Avatar
    Andrei, te-ai jucat si primele doua fallout-uri ca sa fi sigur pe tine cand faci afirmatia ca e un joc genial?

Mi se pare un joc ca oricare altul, nu afirm ca e genial pentru ca nu am jucat si celelalte doua ca sa fiu sigura pe ceea ce spun.

7. #47 SP
    Faptul ca am jucat sau nu primele 2 fallout este irelevant. Am jucat fallout3 si mie personal mi-a placut foarte mult. Si da am jucat fallout2 in trecut dar nu l-am terminat, nu mai stiu de ce, ma rog, poate ca fallout3 ma atrage mai mult pt ca e in perspectiva first person, pur si simplu imi place tot la el.

8. #48 SP
    Member Xristina's Avatar
    De ce consideri ca e irelevant?

Personal poti sa consideri ce vrei Dar nu cred ca poti sa spui ca eu un joc genial, nestiind ce are in spate. Si crede-ma chiar daca nu l-am jucat am citit opiniile mai multor oameni in tema cu jocurile pe care eu nu le-am prins la vremea lor.

Bun hai sa o luam la rece, facand abstractie de cele doua. Sistemul VATS este unul extrem de simplu, sansele de a nimicii un inamic cu un pistol de 10mm sunt mai mult decat mari. Povestea principala cu lost daddy este scurta, m-am delectat mai mult cu side-questurile, la fiecare pas gaseai cate o armura ceva, atunci de ce mai aveai nevoie de shopuri cand gaseai tot ce iti trebuie la fiecare colt de strada, poate doar cand nu gaseai un mini-gun , aceleasi fete fara expresie a la oblivion nu ma impresioneaza deloc.

Practic s-a facut un clash intre unele elementele native si cerinta pietei de azi, adica jocuri cu grafica si usoare ca buna ziua, nu cred ca cineva care a jucat f2 oricat de putin poate sa spuna ca se compara.

Este fun pentru aim and shoot si atmosfera pe ici pe colo, in rest nu il vad ca fiind genial.

9. #49 SP
    Nu il compar cu fallout2, ci doar cu alte jocuri jucate recent. Imi place sa cred ca am o experienta in gaming, tinand cont ca m-a joc jocuri de pe vremea hc-91, cip, atary smd, deci, pot recunoaste un joc reusit nu? Este usor, poate, dar nu exagerat de usor. Un exemplu de joc usor ar fi pop. Nu l-am jucat dar din cate am citit si eu pe net asa pare.
    Acum, tu ai adus niste argumente bune si inteleg ce vrei sa spui dar, totul se rezuma la ceea ce imi place mie nu? Adica, daca eu gasesc, "acel ceva" la jocul asta, cine esti tu sa imi spui ca nu este asa? Nu?

10. #50 SP
    Member Xristina's Avatar
    Bineinteles, nu am spus nimic despre asta

Just telling my 2cents about fallout 3. POP asta de acuma cu grafica cel shadded? Singurul joc din seria POP pe care l-am jucat este sands of time, care pentru mine a fost o experienta placuta . WW a fost emo, de atunci nu am mai jucat nimic din serie.

11. #51 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    +grafica,sunet,efecte speciale,engine,health-regeneration
    -lungime extrem de scurta(nu am mai juca de mult un joc de lungimea hl1,rtcw...),s-a cam uitat de split-screen

12. #52 SP
    Ideea din spatele declaratiei:

"Fallout 3 e super joc"

E ca daca ai jucat si ti-au placut Fallout 1 & 2 vei considera acest joc o blastfemie comerciala. Deja nu mai tine aici de personal, opinii, experienta in gaming, etc.
    Jocul e bun, dar nu e demn de numele Fallout. Insa cum altfel sa-l fi vandut Bethesda?

andreips3 - ca sa observi relevanta jucarii Fallout 1 si 2:

Ai sustinut ca GTA IV a fost o mare dezamagire. Ar mai fi fost o dezamagire daca nu jucai nici un alt GTA inainte?
    Imagineaza-ti ca ai fi jucat Fallout 1 si 2 inainte. Crezi ca ti-ar mai fi lasat aceeasi impresie pozitiva?
    Atata timp cat nu poti aprecia jocul deschis la posibilitati si fara sa fii inradacinat in prequel-urlie si jocurilor care au influentat acel joc, nu cred ca argumentele pentru care tu ai spus ca GTA IV e o prostie si Fallout 3 e beton mi se par viabile.
    Cu toate ca ai dreptul la replica, la fel ca toata lumea, consider ca daca tot e sa ne dai niste argumente care sa ne motiveze sa-ti replicam si noi in mod valid, ar trebui sa argumentezi corect si obiectiv sustinerile tale.

13. #53 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    Sa stii ca nu e chiar asa,eu am terminat primul fallout,al 2lea nu mi-a placut suficient de mult ca sa il termin...sa stii ca in comparatie cu primul este oarecum o blasfemie,dar este generatia noua de jocuri,nu mai poti face jocuri cum se faceau candva..
    eu sunt mare fan saniTarium,am terminat jocul de cateva ori si sunt sigur ca daca ar iesi un sequel sau daca s-ar face remake ar fi o blasfemie..trebuie sa pastrezi pasul daca vrei sa vinzi un joc...nu stiu parerea mea fallout 3,este un joc genial,au pastrat sunetele,unele melodii din 3 le auzi si in primele,intradevar nu mai sunt atatea cutscenes cu o gramada de vorbaraie,poze si filme pe 32 de biti(care la vremea aia,erau geniale)
    eu cred ca daca ar fi pastrat istoria,si ar fi fost realizat ca primele parti,nu ar fi avut asa succes..poate printre fanii seriei si cam atat...
    overall trebuie sa invatam sa nu mai comparam ce este cu ce a fost atat de aspru..
    vba aia Sega face jocuri pt Nintendo acum...

14. #54 SP
    Member Xristina's Avatar
    sek, daca ar fi imprumutat din seriile anterioare ceva mai mult si ar fi fost gfx wise la fel ca acuma, din punctul meu de vedere ar fi avut succes.

Just think about it, majoritatea celor care se joaca acuma au varste cuprinse intre 14 si 25. Sa ii dai acuma unuia de 14 ani un joc de adancimea lui TLJ (non-console din pacate, just making a point) si nu o sa inteleaga mare lucru din el, nici nu o sa il termine pesemene pentru ca este prea greu pentru neuronii lui si prefera sa ia ceva mai usor. Asta e marea greseala din care vine profitul. Faptul ca faci un joc accesibil pentru toti copii si adultii dashtepti.

Ca sa nu fie un argument solid (adica numai un anumit genre e dificil), unul dintre FPS-urile cele mai grele a fost Operation Flashpoint, mureai dupa 3 gloante. Sau de exemplu RTCW, un FPS foarte bun, urmas demn al lui Wolfenstein.

Pentru console nu prea stiu foarte multe, decat din ce am jucat pe PS2 si de curand pe Xbox. Pot sa zic cateva titluri care mi s-au parut milestones : God of War, Devil May Cry III, Kingdom Hearts (desi childish a fost fun), Prince of Persia Sands of time (controlul este mult mult mult mai bun). Din pacate xboxul cam prinde praf momentan, timpul acuma e un lux, o data cu inaintarea in varsta

Dar nu o sa uit niciodata cum ma simteam cand jucam ceva cu adancime, ceva care sa ma faca sa imi pun in miscare rotitele, fie ca trageam in cineva sau rezolvam un puzzle, ambele pot fi la fel de grele daca sti sa le implementezi cum trebuie.

15. #55 SP
    vai cat imi venea sa rup tot din cauza jocului Operation Flashpoint...am pierdut nopti intregi pana l-am terminat,il detestam,il uram dar nu m-am lasat pana nu l-am terminat...si daca mai vrei un joc imposibil si care sa te faca sa spargi tot si sa injuri pana nu mai poti,joaca devil may cry 2
    este atat de gresit facut si de greu ca o sa ai mai putin par in cap,si nu din cauza ca imbatranesti pana il termini

back to fallout,eu am fost fan seriei inca de mic,il jucam la un prieten in draci,ca nu aveam pc la vremea aia,omul il tinea doar pt mine...cu toate ca nu am terminat partea a 2a,macar am vazut endingurile pe youtube..Fallout 3 este cam cum ma gandeam eu ca o sa fie,mai comercial decat i-mi imaginam laa vremea aceea(bine nici nu prea stiam noi ce este comercial cu adevarat,piata fiind foarte limitata puneam mana pe anumite jocuri,nu orice)..nu ma dezamagit

16. #56 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    mai mare tampenie ca la silent hill homecoming nu am vazut in nici un joc.

nush dece au facut americanii silent hill homecoming

17. #57 SP
    Da sekhmet.. n-am cum sa le cer producatorilor sa respecte clasicul cand la urma urmei totul se limiteaza la profit in ziua de azi.

Dar influentele din universul Fallout 3 nu sunt trasaturile de baza ale seriei. Ce-ar fi fost daca se pastra perspectiva camerei? Sau macar un pic din adancimea varietatii de posibilitati. Nu ma refer la tonele de text pentru ca cititul nu mai e la moda, dar la capitolul dialoguri jocul inseamna doar un Oblivion cosmetizat.
    O sa incerc maine daca am timp sa fac un review mai consistent la Fallout 3 pentru ca, desi ma repet, nu il consider un joc prost doar ca nu il consider Fallout.

Si daca ar fi sa fiu obiectiv, la fel cum Fallout 3 nu e Fallout si GTA IV e de fapt un alt joc. Saints Row 2 poate fi considerat un succesor mai de drept al lui San Andreas decat GTA IV.
    Si asta pentru ca imi pastrez obiectivitatea si pentru ca am jucat ambele franchize.

Bine, sper sa nu ma contraziceti prin texte gen: "ca sa-mi placa de sekhmet trebuie sa-i cunosc bunicii" pentru ca nu e chiar acelasi lucru. Dar nici sa sustin ca m-a dezamagit sekhmet pentru ca bunicii lui erau mai marfa ca el in timp ce Xristina e super tare desi nu-i cunosc rudele nu pot face. Sper ca m-am facut suficient de inteles.

18. #58 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan
    ...nu il consider un joc prost doar ca nu il consider Fallout.
    Din pacate asa este, si o spun din perspectiva unui fan inrait al seriei. Am jucat si terminat toate Fallout-urile, nici unul din ele nu se compara cu 1 si 2. Singurul Fallout care sa se ridice la inaltimea lui F1 sau F2 va fi un Fallou facut de Interplay si il vor face pentru ca altfel nu vad de ce ar fi insistat atit sa vinda doar drepturi de autor pentru Fallout 3 celor de la Bethesda, nu le-au dat dreptul sa foloseasca nici macar moto-ul jocului care e la fel de celebru "A post nuclear role playing game".
    Asta nu inseamna ca Fallout 3 nu este un joc bun, inseamna doar ca e un alt joc decit celelalte Fallout-uri.

LE: Ca sa intelegeti ce vreau sa spun prin fan inrait, eu si in momentul de fata am instalat pe notebook (un EeePc, mic si portabil) Fallout 1 si 2 si le mai joc cind am timp (asta e problema majora in ziua de azi, lipsa de timp) si o fac cu placere, chiar daca au grafica izometrica si filmulete low detail.

19. #59 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    "ca sa-mi placa de sekhmet trebuie sa-i cunosc bunicii"
    Corect, ar fi absurd.

Fallout 3 e mediocru laundu-l separat de bunicii lui, asa cum am zis si in topicul dedicat jocului, prea multa superficialitate in ceea ce priveste main quest-ul si nivelul de dificultate redus nu il fac un joc "wow, this is cool" per ansamblu. Are unele elemente, care te lasa cu gura cascata un pic, dar nu suficient de multe cat sa ii dai mai mult de 8.

20. #60 SP
    asteptam review de la Khan

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast