Ti-am explicat de ce nu se poate livra personal mai sus. Doresc si sa clarific public faptul ca se poate livra produsul daca se doreste pentru ca trebuie sa existe transparenta.
Multumesc pentru feedback.
Ti-am explicat de ce nu se poate livra personal mai sus. Doresc si sa clarific public faptul ca se poate livra produsul daca se doreste pentru ca trebuie sa existe transparenta.
Multumesc pentru feedback.
Nu stiu de ce il atacati pe om, eu asa patesc cu Altex de fiecare data cand vreau sa comand ceva, doar ca la ei nu se oboseste nimeni sa isi ceara scuze.![]()
Nu il ataca nimeni pe el personal ci atitudinea companiilor de retail romanesc care se *** pe clienti din ce in ce mai mult, fiind incurajati si de ideile noastre gresite ca "las-o asa ca dincolo e mai rau..."![]()
@RvsS: mai aveți în plan să mai aduceți pentru vreun retailer local: Darksiders 3 Apocalypse sau Collectors Edition (PS4 version) ?
Ce se mai aude de Sekiro Shadows die twice CE? Nu am văzut-o pe la nici un retailer...
Zi faină,
L.
Salut, desi Kiwami 2 este distribuit de noi. Kiwami 1 nu, insa. Prin urmare, nu va veni. Imi pare rau.
@RvsS, am vrut sa fac comanda la KINGDOM HEARTS 1.5 & 2.5 - PS4 si KINGDOM HEARTS 2.8 - PS4, dar, pe langa faptul ca apare buton de precomanda si ma instiinteaza ca vor fi trimise separat si voi plati livrare pentru fiecare, cand dau trimite comdanda imi cere sa accept termenii si conditiile, dar am deja bifata casuta cu Sunt de acord cu...
Este o eroare pe site? Sunt jocurile acestea pe stoc, se pot comanda, nu de alta, dar nu prea mai apar pe la niciun magazin mare de pe la noi?
Salut. Aceste produse nu sunt momentan in stocul nostru. Planuim sa le reaprovizionam, asa ca daca vei plasa o precomenda o vom lua in considerare. Poti alege atunci cand vei fi contactat telefonic sa se transmita ambele in acelasi colet, cand sunt disponbile.
@RvsS vad ca Yakuza Kiwami 2 Standard Edition este listat pe site dar nu este in stoc, urmaresc de ceva timp si vad ca tot nu apare in stoc, stiti cand/daca o sa il aveti in stoc?
Salut RvsS! Undeva in perioada 14 - 17 mai, se va lansa jocul Sniper Elite v2 remastered, atat in varianta fizica cat si digitala. Eu imi doresc varianta fizica pentru ps4. Veti avea cumva acest joc spre vanzare?
Salut. Daca sunteti interesati sa lucrati alaturi de noi, avem o pozitie deschisa:
https://www.bestjobs.eu/en/job/merch...deo-si-console
Salut, vreo sansa sa aduceti nioh 2 special edition sau ori and the will of the wisp collecotor?
Bookmarks