Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 350 of 452 FirstFirst ... 250 300 340 348 349 350 351 352 360 400 450 ... LastLast
Results 6,981 to 7,000 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6981 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Johnny
    - street fighter 4 arcade va veni in cateva zile si te vom contacta telefonic imediat ce este in stoc.

Graft - mai asteptam cateva informatii despre CE-ul respectiv, dar foarte probabil ca va veni.

2. #6982 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Buna seara, astept in continuare mail-ul cu continutul digital pentru precomanda Duke Nukem. Am achizitionat Balls of Steel Edition direct de la Concept Store. Multumesc.
    Postul original era din 17/06. Suntem in 27/06. Nu mi se pare acel continut digital un capat de tara, dar macar un pic de feedback, ceva acolo...

3. #6983 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut, am cerut verificare si trimitere, multumesc pentru mesaj.

4. #6984 SP
    Member party_man's Avatar
    revin cu problema mea(jocuri infoliate) am trimis mail si nu am primit niciun raspuns

5. #6985 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    S-a primit si se va raspunde, multumesc.

6. #6986 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Se aude ceva de Assassin's Creed Revelations Collector's Edition sau Animus Edition?

7. #6987 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    quentin_04 - deocamdata nu este nimic confirmat, dar speram sa putem aduce toate editiile pe care le va aduce pe piata producatorul.

8. #6988 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Ai Pm.

LE: suportul tehnic de nota 20 !!

9. #6989 SP
    Member viezure's Avatar
    Imi place ca promotia zilei tine de vreo saptamana

10. #6990 SP
    Member Johnny's Avatar
    Deus Ex Human Revolution Collectors Edition PC vad ca nu mai e pe site, s-a epuizat deja numarul disponibil CE prin precomenzi sau nu se mai aduce?

11. #6991 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Si va mai tine 1 2 3 sap pana se epuizeaza stocul

12. #6992 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Johnny - deus Ex CE PC s-a epuizat prin precomenzi. Vom avea insa mai multe editii din CE de PS3 si X360. Am comandat mai multe editii de PC, dar producatorul ne-a informat ca se vor produce putine, asa ca le-am scos de pe site pentru a nu inregistra precomenzi pe care sa nu le putem onora ulterior. Pana in acest moment, producatorul ne-a asigurat ca toti cei care au facut deja precomanda la CE de PC au editia asigurata.

Solutia informatica mai eleganta este ca produsul sa fie pe site, dar sa nu poate fi precomandat, nu sa fie scos de tot, ca sa se evite aceste intrebari. Lucram la asta pentru viitor.

---------- Post added 27-06-2011 at 10:37 PM ----------

Quote Originally Posted by viezure View Post
    Imi place ca promotia zilei tine de vreo saptamana
    Se va schimba in scurt timp. Mai mult decat atat, vom face cateva promotii speciale la mai multe produse in urmatoarele zile.

13. #6993 SP
    Member Johnny's Avatar
    Multumesc pentru raspuns.

14. #6994 SP
    Member s0whaT's Avatar
    De ce jocul Uncharted 3 are pretul 250 lei + ?
    Nu ati primit vreo reducere la el sau ce s a intamplat ?
    Celelalte jocuri care au data de lansare in toamna au preturi 200 ron -

15. #6995 SP
    Member party_man's Avatar
    am expediat jocurile astazi prin posta romana la adresa primita.

16. #6996 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    it.addi
    - aceasta este politica de pret Sony.

17. #6997 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    m-am tot pregatit sufleteste pentru promotiile alea... si nimic..

18. #6998 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    1. In week-end avem concurs de Starcraft 2 in Gameshop Concept Store. Detalii pe prima pagina, premii consistente.

2. In week-end avem 35% reducere la orice articol din stocul magazinului fizic GameShop Concept Store. Aceasta promotie este valabila doar sambata si duminica, doar pentru stocul din magazinul nostru fizic din str. Sfanta Vineri nr. 25.

3. Asa cum spune SirAndrew, vom avea promotii de pret la foarte multe produse pe site la care lucram acum si vor fi implementate in scurt timp.

19. #6999 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Bonusuri si editii de colectii la MW3 , BF 3 , The run vor fi ?

20. #7000 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    BF3 are editie de colectie, 2 chiar, Limited si PWP. MW3 - probabil ca da, dar inca nu e confirmat pretul. The Run - nu avem info in acest sens.

---------- Post added 29-06-2011 at 06:24 PM ----------

In premiera pentru userii forumului - aveti acces acum la promotii - Noutati.

Stocul este limitat la unele produse, nu se mai aplica discount-uri suplimentare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.