Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 452 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 191 231 281 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3601 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am facut comanda de WoW Battlechest,am primit si mailul cu sumarul comenzii.
    Cel mai probabil Vineri va ajunge,nu ?

2. #3602 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar
    Am facut o comanda la ora 12:50 la 2 produse (Cablu VGA HD AV pt. Xbox si Play and Charge Kit *alb ) si inca nu am primit nici un email de confirmare . Nu ar trebui sa primesc un email ca sa stiu daca am facut comanda sau nu ? Va rog lamuritima si pe mine ca e prima oara cand fac o comanda dupa Gameshop . Am mai facut comenzi pe net dar de pe alte site-uri.

@RvsS : In postul facut de mine de pe pagina 180 era vorba de email-ul de confirmare a contului ..... nu a comenzi . Deci din ce iai zis lui Mask ma va suna cineva telefonic pentru confirmare . Mersi !

3. #3603 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    ktu -ok, deci inteleg ca ai primit emailul.
    Mask - vei fi contactat telefonic pentru confirmare si vei avea toate detaliile despre livrare.

4. #3604 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Daca e pe stoc iti vine in 48(max) de ore lucratoare,iar daca ai facut comanda pana in ora 13 este trimis in aceeasi zi.
    Curierul cred ca este Fancourier ,nu mai tin minte de la ultima comanda .

5. #3605 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Daca e pe stoc iti vine in 48(max) de ore lucratoare,iar daca ai facut comanda pana in ora 13 este trimis in aceeasi zi.
    Curierul cred ca este Fancourier ,nu mai tin minte de la ultima comanda .
    Merci, ștersesem �ntrebarea pt. că m-a lămurit un amic

6. #3606 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, este Fan Courier. Tot ce ai spus e corect, dar daca se raspunde la telefon si se confirma cand sunam.

7. #3607 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, aveți pe stoc?
    Thanks.

8. #3608 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Acela nu mai este, dar aeste in stoc Pagina Produsului.

9. #3609 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Răzvan, aveți pe stoc?
    Thanks.
    Nu te cred ronnie, nu te cred!

10. #3610 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Răzvan, aveți pe stoc?
    Thanks.
    Te-a mintit cineva ca urmatorul Tekken apare doar pe PS3 sau cum?lol

11. #3611 SP
    Razvan,stii cumva pe la ce ora ar trebui sa sune colega?Inca nu m-a sunat.
    Si mi-e frica sa nu ma prinda acasa.

12. #3612 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar
    Razvan cred , ca colega ta ma sunat acum 10 minute dar nu am putut raspunde . Telefonul meu era altundeva si nu l-am putut auzi . Sti cumva cand ma va mai suna ? Mentionez ca comanda am facut-o ieri pe la ora 12:45 .

13. #3613 SP
    Razvan,scratch that.M-a sunat si mi-a spus ca ajunge maine sau poimaine.Cand pleaca de la voi imi poti lasa te rog AWB-ul pe PM?

Thanks!

14. #3614 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    RvsS stii cumva daca noi primim beta-key-uri pentru Medal of Honor?

15. #3615 SP
    Razvan,scratch that too Tocmai a venit curierul.
    Vad ca WoW Battlechest a venit insotit si de un Catalog de produse Best Distribution.Tare!

Thanks!

16. #3616 SP
    Junior Member djdanutz's Avatar

Confirmare telefonica

Am facut o comanda pe gameshop miercuri pe la ora 4 si nu am primit pana acum nici o confirmare telefonica
    Multumesc

17. #3617 SP
    Junior Member a6vip96's Avatar
    scuze ,am facut comanda joi dar nu am primit nici o confirmare telefonica in 24 de ore
    multumesc mult

18. #3618 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Eu de marti am comanadat Modern Warfare 2 pentru PC, iar key-ul imi spune ca a mai fost folosit odata, stii de cazul meu. Am sunat azi de 24 de ori, ba suna ocupat, ba nu raspundea nimeni. Mi-ai tot zis ca ai trimis mail-uri, ca ma vor suna, nimic. Am trimis si eu mail-uri si nimeni nu mi-a zis absolut nimic. Cred ca voi apela la OPC.

19. #3619 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    GS0Ls nu e cazul sa apelezi la OPC, cel putin inca.. pentru ca nu e vina lor. Probabil tu ai fost victima unui generator de coduri (da, exista si asa ceva).. Gameshop intotdeauna au fost seriosi la faze de genul, deci nu-ti fa griji si nu dispera inca.
    PS: ti-am raspuns eu, pentru ca RvsS nu a mai postat de vreo 2 zile.. si nici n-a fost activ.

20. #3620 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Multumesc. Da, o sa mai astept. Mi-e oarecum rusine fata de unul dintre prietenii mei. Il luasem ca un cadou de ziua lui, era sigilat. Cand ajung acasa, il ajut sa isi faca cont de Steam si toate cele, iar cand e la partea cu introdusul codului, ii da eroarea cum ca a mai fost folosit odata.

Din moment ce a fost sigilat, cred ca e vina Activision.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.