Am facut comanda de WoW Battlechest,am primit si mailul cu sumarul comenzii.
Cel mai probabil Vineri va ajunge,nu ?
Am facut comanda de WoW Battlechest,am primit si mailul cu sumarul comenzii.
Cel mai probabil Vineri va ajunge,nu ?
Am facut o comanda la ora 12:50 la 2 produse (Cablu VGA HD AV pt. Xbox si Play and Charge Kit *alb ) si inca nu am primit nici un email de confirmare . Nu ar trebui sa primesc un email ca sa stiu daca am facut comanda sau nu ? Va rog lamuritima si pe mine ca e prima oara cand fac o comanda dupa Gameshop . Am mai facut comenzi pe net dar de pe alte site-uri.
@RvsS : In postul facut de mine de pe pagina 180 era vorba de email-ul de confirmare a contului ..... nu a comenzi . Deci din ce iai zis lui Mask ma va suna cineva telefonic pentru confirmare . Mersi !
Daca e pe stoc iti vine in 48(max) de ore lucratoare,iar daca ai facut comanda pana in ora 13 este trimis in aceeasi zi.
Curierul cred ca este Fancourier ,nu mai tin minte de la ultima comanda.
Da, este Fan Courier. Tot ce ai spus e corect, dar daca se raspunde la telefon si se confirma cand sunam.
Răzvan, aveți pe stoc?
Thanks.
Acela nu mai este, dar aeste in stoc Pagina Produsului.
Razvan,stii cumva pe la ce ora ar trebui sa sune colega?Inca nu m-a sunat.
Si mi-e frica sa nu ma prinda acasa.
Razvan cred , ca colega ta ma sunat acum 10 minute dar nu am putut raspunde . Telefonul meu era altundeva si nu l-am putut auzi . Sti cumva cand ma va mai suna ?Mentionez ca comanda am facut-o ieri pe la ora 12:45 .
Razvan,scratch that.M-a sunat si mi-a spus ca ajunge maine sau poimaine.Cand pleaca de la voi imi poti lasa te rog AWB-ul pe PM?
Thanks!
Razvan,scratch that tooTocmai a venit curierul.
Vad ca WoW Battlechest a venit insotit si de un Catalog de produse Best Distribution.Tare!
Thanks!
Am facut o comanda pe gameshop miercuri pe la ora 4 si nu am primit pana acum nici o confirmare telefonica
Multumesc
scuze ,am facut comanda joi dar nu am primit nici o confirmare telefonica in 24 de ore
multumesc mult
Eu de marti am comanadat Modern Warfare 2 pentru PC, iar key-ul imi spune ca a mai fost folosit odata, stii de cazul meu. Am sunat azi de 24 de ori, ba suna ocupat, ba nu raspundea nimeni. Mi-ai tot zis ca ai trimis mail-uri, ca ma vor suna, nimic. Am trimis si eu mail-uri si nimeni nu mi-a zis absolut nimic. Cred ca voi apela la OPC.
GS0Ls nu e cazul sa apelezi la OPC, cel putin inca.. pentru ca nu e vina lor. Probabil tu ai fost victima unui generator de coduri (da, exista si asa ceva).. Gameshop intotdeauna au fost seriosi la faze de genul, deci nu-ti fa griji si nu dispera inca.
PS: ti-am raspuns eu, pentru ca RvsS nu a mai postat de vreo 2 zile.. si nici n-a fost activ.
Multumesc. Da, o sa mai astept. Mi-e oarecum rusine fata de unul dintre prietenii mei. Il luasem ca un cadou de ziua lui, era sigilat. Cand ajung acasa, il ajut sa isi faca cont de Steam si toate cele, iar cand e la partea cu introdusul codului, ii da eroarea cum ca a mai fost folosit odata.
Din moment ce a fost sigilat, cred ca e vina Activision.
Bookmarks