Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 316 of 452 FirstFirst ... 216 266 306 314 315 316 317 318 326 366 416 ... LastLast
Results 6,301 to 6,320 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6301 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Nu mersi.Eu am fost putin nervos atunci deoarece spune-ti una si alta faceti pentru ca cum am mai spus erau multe jocuri dintre care sa aleg pe alt site la acelasi pret pe care l-a avut Just Cause 2(120 Ron) jocul cumparat de mine cu consola.

2. #6302 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    Se va aduce, daca o sa existe, editia de colectie la Battlefield 3?

3. #6303 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Editia Limited este deja pe site la precomanda. O alta editie nu a fost anuntata deocamdata.

4. #6304 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Nici un PS3 nu a venit vreodata cu cablu HDMI in cutie. Doar Composit.

5. #6305 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Se poate da precomanda cu plata ramburs / nu ?

6. #6306 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Se poate da precomanda cu plata ramburs / nu ?
    Da.

7. #6307 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    it.addi - da, se poate da precomanda cu plata ramburs. Momentan nu se poate face o precomanda folosind cardul de credit.

8. #6308 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce oferte aveti de Paste?

9. #6309 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Acum se lucreaza la asta. Revin.

10. #6310 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    warcraft bundle cu o cruciulita?

11. #6311 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Am facut comanda de Skate 3 joi (14 aprilie).. am fost sunat vineri dimineata pt. a confirma comanda, unde mi s-a spus ca jocul va ajunge sambata sau cel tarziu luni (astazi). M-a sunat sambata o doamna (de la Fan) si mi-a spus ca am un colet, i-am spus ca jocul ar trebui sa imi vina acasa, deoarece am mai facut comenzi la gameshop.. si intotdeauna coletele mi-au venit acasa. Dupa care, tipa mi-a zis ca pe colet nu este trecut nr. de km suplimentari (sau ceva de genul - se auzea foarte prost), iar cei care au trimis coletul nu au specificat daca coletul trebuie livrat in afara ariei de Fan Curier. (locuiesc la ~20 km de sediul FanCurier).. Pana la urma au zis ca imi vor livra luni coletul. Astazi nu am primit nimic, nici macar un telefon, si nu este prima data cand am probleme.. in dec 2010 am facut o comanda la voi si cei care se ocupa cu coletele au trecut greist localitate, in loc de localitatea Zanesti au trecut Savinesti. (loc. Savinesti e la ~10 km de mine), dar atunci am rezolvat cu soferul.
    Ce este de facut ?

12. #6312 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Noi achitam km suplimentari intotdeauna, prin contract cu Fan. Daca ai nr. de tracking trebuie sa suni cand ai o secunda la Fan Courier. Daca imi dai pe PM emailul tau voi ruga eu verificarea.

13. #6313 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Răzvan, ai idee c�nd �ncep colegele tale să sune pentru Portal 2? Merci.

14. #6314 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Din pacate, ne vine mai tarziu jocul, data estimata deocamdata este 13 mai. Imi pare rau de anuntul intarziat.

15. #6315 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Salut, am vazut ca ati scos kinectul. Nu il mai aveti pe stoc? il mai aduceti ? mersi.

16. #6316 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Valerio - nu mai este in stoc. Il vom mai aduce, dar nu am o data exacta.

17. #6317 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Salut, Mortal Kombat Kollectors Edition sigur are jocul in steelbox? Multumesc.

18. #6318 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    MK Kollectors Ed. ajunge de Paste in capitala sau nu?!

19. #6319 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Păi stai așa că Paștele e duminică, lansarea este joi, exact atunci ar trebui să-l primim, nu peste c�teva zile.

20. #6320 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    goodfellam - acesta este anuntul facut de catre producatori. Nu pot sa garantez pana cand nu deschid efectiv o cutie.
    LucKos - in acest moment produsul este in transport. Editia de colectie, din pacate, a avut intarzieri de la producator. Editia standard a fost trimisa relativ la timp, speram sa poata fi livrata pe 21 la dumneavoastra. Pentru editia de colectie - trimisa foarte tarziu - am cerut cel mai rapid mod de transport posibil. In acest moment se afla in transport, dar nu am o data exacta cand va putea fi livrat, sper sa poata fi trimis saptamana aceasta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.