Nu mersi.Eu am fost putin nervos atunci deoarece spune-ti una si alta faceti pentru ca cum am mai spus erau multe jocuri dintre care sa aleg pe alt site la acelasi pret pe care l-a avut Just Cause 2(120 Ron) jocul cumparat de mine cu consola.
Nu mersi.Eu am fost putin nervos atunci deoarece spune-ti una si alta faceti pentru ca cum am mai spus erau multe jocuri dintre care sa aleg pe alt site la acelasi pret pe care l-a avut Just Cause 2(120 Ron) jocul cumparat de mine cu consola.
Editia Limited este deja pe site la precomanda. O alta editie nu a fost anuntata deocamdata.
it.addi - da, se poate da precomanda cu plata ramburs. Momentan nu se poate face o precomanda folosind cardul de credit.
Am facut comanda de Skate 3 joi (14 aprilie).. am fost sunat vineri dimineata pt. a confirma comanda, unde mi s-a spus ca jocul va ajunge sambata sau cel tarziu luni (astazi). M-a sunat sambata o doamna (de la Fan) si mi-a spus ca am un colet, i-am spus ca jocul ar trebui sa imi vina acasa, deoarece am mai facut comenzi la gameshop.. si intotdeauna coletele mi-au venit acasa. Dupa care, tipa mi-a zis ca pe colet nu este trecut nr. de km suplimentari (sau ceva de genul - se auzea foarte prost), iar cei care au trimis coletul nu au specificat daca coletul trebuie livrat in afara ariei de Fan Curier. (locuiesc la ~20 km de sediul FanCurier).. Pana la urma au zis ca imi vor livra luni coletul. Astazi nu am primit nimic, nici macar un telefon, si nu este prima data cand am probleme.. in dec 2010 am facut o comanda la voi si cei care se ocupa cu coletele au trecut greist localitate, in loc de localitatea Zanesti au trecut Savinesti. (loc. Savinesti e la ~10 km de mine), dar atunci am rezolvat cu soferul.
Ce este de facut ?
Noi achitam km suplimentari intotdeauna, prin contract cu Fan. Daca ai nr. de tracking trebuie sa suni cand ai o secunda la Fan Courier. Daca imi dai pe PM emailul tau voi ruga eu verificarea.
Din pacate, ne vine mai tarziu jocul, data estimata deocamdata este 13 mai. Imi pare rau de anuntul intarziat.
Salut, am vazut ca ati scos kinectul. Nu il mai aveti pe stoc? il mai aduceti ? mersi.
Valerio - nu mai este in stoc. Il vom mai aduce, dar nu am o data exacta.
Păi stai așa că Paștele e duminică, lansarea este joi, exact atunci ar trebui să-l primim, nu peste c�teva zile.
goodfellam - acesta este anuntul facut de catre producatori. Nu pot sa garantez pana cand nu deschid efectiv o cutie.
LucKos - in acest moment produsul este in transport. Editia de colectie, din pacate, a avut intarzieri de la producator. Editia standard a fost trimisa relativ la timp, speram sa poata fi livrata pe 21 la dumneavoastra. Pentru editia de colectie - trimisa foarte tarziu - am cerut cel mai rapid mod de transport posibil. In acest moment se afla in transport, dar nu am o data exacta cand va putea fi livrat, sper sa poata fi trimis saptamana aceasta.
Bookmarks