pe cand aduceti Might and Magic Heroes VI Collectors Edition?
Salut Razvan, am facut o precomanda , chiar doua, la Battlefield 3 Physical Warfare Pack cu cateva luni in urma, nu mai retin, nu am primit mail de confirmare pana acum, a doua a fost facuta din acest motiv si tot nu am primit acel mail. Poate poti sa verifici daca sunt inregistrate? Gros Remus, [email protected]. Multumesc
Ai o singura comanda inregistrata, ti-am facut forward. Pentru informatii despre comenzi, numere telefon, adrese, etc, folositi PM-ul ca sa nu fie publicate datele voastre personale.
Sal RvsS
Am avut și eu 3 sau 4 comenzi la BF3 PC, diverse versiuni. M-a sunat colega ta �ntr-un moment neprielnic ieri (era a doua oară) și i-am spus direct la telefon că am făcut mai multe comenzi și că o confirm doar pe cea la Limited Edition.
Problema stă �n felul următor. �n locul �n care eram, era foarte multă zarvă și nu am reușit să mă-nțeleg prea bine cu dumneai. Eu �n total am avut 3 precomenzi la voi. Mai există vreo posibilitate ca-n loc de Limited Editionul confirmat să primesc Limited Edition Physical Warfare Packul? (aveam precomandă o făcusem pe 4 octombrie). �ți dau un pm cu datele exacte.
Merci.
Ai o comanda de PWP, presupun ca aia o doresti. Nu se pot modifica comenzile acum din Limited in PWP, dar tu ai inregistrata una pentru PWP si am inteles de la colega mea ca vei fi sunat pentru aceea. Rog sa precizezi ca aceea este singura pe care o doresti. Multumesc.
Si eu am avut vreo 3 precomenzi: una ptr bf3, apoi ptr limited cand a aparut pe store si apoi ptr physical cand a aparut pe store. Am fost sunat ieri si intrebat daca confirm comanda ptr versiunea normala si i-am spus ca vreau sa ramana doar aia Physical si a ramas sa sune cand ajunge la precomenzile ptr versiunea aia.
Eu nu inteleg de ce va complicati ? Sunt singur ca multi au facut fix ca mine si eu 3 precomenzi cum a aparut fiecare versiune care era mai buna si costa lafel, nu era mai simplu sa anuleze aia si sa ma traca confirmat la physical si gata cu un singur telefon? Nu de alta dar sper sa nu ramaneti fara physical pana la mine![]()
Nu pentru ca nu toata lumea vrea PWP. Stiu, e absurd, dar asta este. Plus ca noi nu putem modifica de la sine putere precomenzile, chiar daca inseamna un "upgrade".
Si eu am dat pre-comanda pentru BF3 PWP pe 07.06.2011 si pana acum vad ca nu m-a contactat nimeni. Am alti prieteni cu aceasi versiune dar data dupa mine si ei au fost sunati....Se tine cont de data primirii pre-comenzi? Exista vreo sansa sa nu mai primesc PWP ??
Bookmarks