Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 290 of 452 FirstFirst ... 190 240 280 288 289 290 291 292 300 340 390 ... LastLast
Results 5,781 to 5,800 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5781 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    o dedicatie , sunt bucuros ca nu am mai prins nimic, asteptam alte promotii
    YouTube - ROA ( Rise Of Artificial ) - Ne place ( Official Video )
    Omule, serios acum. Te-a rugat si Razvan si multi useri de pe acest topic sa incetezi cu spam-ul. Deja devin iritante posturile tale care nu ajuta la absolut nimic.

Inca o data: Felicitari staff-ului Gameshop pentru strategia impusa.

Edit: aproximativ ora 21. Si am fost sunat astazi la ora 13.

2. #5782 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    nu e spam prietene e un off de al meu poate offtopic

---------- Post added 21-02-2011 at 06:56 PM ----------

Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Omule, serios acum. Te-a rugat si Razvan si multi useri de pe acest topic sa incetezi cu spam-ul. Deja devin iritante posturile tale care nu ajuta la absolut nimic.

la ce ora ai facut tu comanda pe gs daca nu te superi

3. #5783 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by horatiu25air View Post
    Preferam sa aflu cat mai tarziu si sa prind GT 5 sau Uncharted 2.

+1 si eu preferam la fel, dar la noi in tara lucrurile merg invers

Normal ca cine a primit telefon si confirmare cu sacosa plina sunt fericiti, doar nu ar sta sa planga dupa alti fraeri care s-au chinuit degeaba sa comande repede si l-au mai prins pe Marcel in mana

Felicit si eu staful ca rulzmaker pt strategia impusa

4. #5784 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

nu am voie sa spun ca am fost tratat cu spatele ii multumesc lui razvan ca a verificat tocmai acum comanda mea, ma intreb de ce nu s a facut dimineata chestia asta, daca ai de gand sa imi pui pumnul in gura sa nu vb...las o balta, nu e spam e o plangere facuta de un client fidel care cumpara de la ei de vreo 3 ani, asa ca hai...

5. #5785 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    rulz sa fim seriosi acum punete tu in postura noastra care am facut comanda de la ora 8 si nu am mai primit nimic,in plus de asta unii nici nu au fost sunati,deci te rog!

Felicitari pentru norocul care l-ai avut,tu cand te duci la restaurant si faci comanda la o pizza si cel de la masa alaturata face aceeasi comanda dar mai tarziu ca tine,si primeste comanda inainte ta cum te simti?

6. #5786 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    o dedicatie , sunt bucuros ca nu am mai prins nimic, asteptam alte promotii
    YouTube - ROA ( Rise Of Artificial ) - Ne place ( Official Video )
    nu am voie sa spun ca am fost tratat cu spatele ii multumesc lui razvan ca a verificat tocmai acum comanda mea, ma intreb de ce nu s a facut dimineata chestia asta, daca ai de gand sa imi pui pumnul in gura sa nu vb...las o balta, nu e spam e o plangere facuta de un client fidel care cumpara de la ei de vreo 3 ani, asa ca hai...
    Eu imi cumpar jocuri de la Best Distribution de cand aveau reclama in raposata revista PC Games, de aveau oferte la pachet cu jocuri precum NFS2 si SimCity 2000. Trebuia sa platesti inainte prin posta ca sa iti trimeata jocul/jocurile. Dar totusi nu vad ce relevanta are acest punct.

Strategia lor, dupa cum am mai zis este una foarte desteapta prin care vor sa isi atraga multi clienti noi, dar totodata sa isi pastreze si clientii fideli care au cumparat poate sute de jocuri si un numar mare de console si accesorii.
    Asta e singurul lucru care trebuie sa-l intelegi. Dupa aceea vei vedea ca totusi au facut tot ce le-a stat in putere sa multumeasca pe toata lumea.

---------- Post added 21-02-2011 at 07:05 PM ----------

Quote Originally Posted by FallouT View Post
    rulz sa fim seriosi acum punete tu in postura noastra care am facut comanda de la ora 8 si nu am mai primit nimic,in plus de asta unii nici nu au fost sunati,deci te rog!

Felicitari pentru norocul care l-ai avut,tu cand te duci la restaurant si faci comanda la o pizza si cel de la masa alaturata face aceeasi comanda dar mai tarziu ca tine,si primeste comanda inainte ta cum te simti?
    Da, sunt totusi de acord cu tine. Insa... Strategiaaaaaa !

7. #5787 SP
    Member JeruKu's Avatar
    RvsS "așa vă trebuie" că ați făcut o astfel de promoție. Rom�nul va răm�ne �ntotdeauna rom�n. Și eu am făcut o comandă și nu a mai fost jocul pe stoc, �nsă nu m-am comportat ca un copil, deși văd că mulți dintre voi aveți o v�rstă. E normal să fiți nemulțumiți, dar de ce nu vă comportați civilizat?

�n fine, vorbiți mult și nu spuneți nimic...

Iar pentru cei care au avut inițiativa, felicitări și sper că vom mai vedea pe viitor o astfel de promoție.

8. #5788 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by JeruKu View Post
    RvsS "așa vă trebuie" că ați făcut o astfel de promoție. Rom�nul va răm�ne �ntotdeauna rom�n. Și eu am făcut o comandă și nu a mai fost jocul pe stoc, �nsă nu m-am comportat ca un copil, deși văd că mulți dintre voi aveți o v�rstă. E normal să fiți nemulțumiți, dar de ce nu vă comportați civilizat?

Iar pentru cei care au avut inițiativa, felicitări și sper că vom mai vedea pe viitor o astfel de promoție.

Da nu inteleg de ai sarit asa ca ars

Ca tu nu esti roman sau ce esti mai superior decat noi te rog!!

Eu nu am nimic cu Razvan,doar am incercat sa ii explic care este punctul meu de vedere,dar tu esti prea civilizat si prea matur ca sa poti intelege astfel de lucruri te las in lumea ta perfecta!

9. #5789 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by JeruKu View Post

daca ai putea sa citesti mai atent ai vedea de ce sar... ma simt nevoit sa iti dau un copy ,paste

cum ti se pare treaba asta, doua comenzi facute una vineri si una duminica, ma suna fata de la gs azi la 9 dimineata si imi spune, v am sunat pt confirmarea comenzii de ieri, am zis ok dar mai am una facut vineri vreau sa o confirm si pe aceea,raspuns , pt a doua comanda care de fapt e prima va sunam mai tarziu, nici pana acum nu au sunat, poate intelegi de ce sunt suparat, oricum ca fapt divers, pe majoritatea ii doare in palarie

10. #5790 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    strategia lor, dupa cum am mai zis este una foarte desteapta...

hai sa nu exageram... strategie pe naiba...

chiar crezi ca a planificat cineva treaba asta?
    pur si simplu au facut cum le-a fost mai usor. asta e call centerul... le-a pus in brate comenzile si le-a zis: Sunati!

si au facut si fetele alea cum s-au priceput mai bine.

dar de aici pana la a spune ca a fost o super strategie de marketing menita sa atraga clientii noi... pai e cale lunga!

11. #5791 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Mda frumos.S-au dat 1000000 de comenzi vineri si nu au putut sa sune pe astia care au dat sambata.Comanda mea o voi anula.Nu conteaza pretul,o sa cumpar din alt loc mai scump dar care respecta clientul.

12. #5792 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Trebuia sa se ia in orinde in care au fost date.Doar pentru timpul in care au stat clientii sa caute acolo si sa astepte.Am dat la ora 00 si cateva minute comanda si nu am fost sunat

13. #5793 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    Trebuia sa se ia in orinde in care au fost date.Doar pentru timpul in care au stat clientii sa caute acolo si sa astepte.Am dat la ora 00 si cateva minute comanda si nu am fost sunat
    pt ca trebuia sa o faci inainte de ora 0 chiar dac scrie ca reducerea se aplica incepand cu 19 feb,sanse aveai sa fi sunat doar daca faceai comanda pe 18 feb sau ca mine pe 20

14. #5794 SP
    dad
    Junior Member dad's Avatar
    18, 20 de retinut...o sa bag la 6/49 numerele astea

15. #5795 SP
    trebuia sa faceti comanda in fiecare zi... poate de 2-3 ori pe zi...

data viitoare stiti!

16. #5796 SP
    dad
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    trebuia sa faceti comanda in fiecare zi... poate de 2-3 ori pe zi...

data viitoare stiti!
    eu asa m-am gandit din prima clipa dar exista si posibilitatea sa te trezesti cu un camion la usa si sa ai de plata cateva mii de ron

17. #5797 SP
    care e acea posibilitate din moment ce nu se trimite nici o comanda inainte sa te sune?

18. #5798 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    pt ca trebuia sa o faci inainte de ora 0 chiar dac scrie ca reducerea se aplica incepand cu 19 feb,sanse aveai sa fi sunat doar daca faceai comanda pe 18 feb sau ca mine pe 20
    Da nu e corect sa faca asa !Adica macar daca o luau in ordine.Stau inainte de 00 sa dau comanda am VIATA mai fac si eu ceva nu stau dupa **** lor.Am mai avut probleme cu gameshop tot asa am facut comanda si nici nu s-au obosit sa sune.

19. #5799 SP
    dad
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    care e acea posibilitate din moment ce nu se trimite nici o comanda inainte sa te sune?
    pai spre ex eu am facut comanda si am ales sa platesc cu cardul iar cand am sunat la cei care proceseaa platile au zis ca doar daca accepta gameshop imi vor anula comanda...deci exista riscul sa primesti ceva fara sa fi sunat, daca ai aplicat plata cu cardul, desi la plata prin card nu ai parte de discount

20. #5800 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Mda frumos.S-au dat 1000000 de comenzi vineri si nu au putut sa sune pe astia care au dat sambata.Comanda mea o voi anula.Nu conteaza pretul,o sa cumpar din alt loc mai scump dar care respecta clientul.
    Te inseli..au fost sunati...si pe deasupra au "prins" chestii care le-au fost comunicat ca "out of stock" celor de vineri...e clar ca,comenziile au fost luate random

Halal promotie...era si prea frumos sa iasa totul bine....Accept orice..dar cand vad ca se intampla chestii de astea.....sa fie luate comenziile fara nicio ordine..in bataie de joc...E LIPSA de PROFESIONALISM,LIPSA de SERIOZITATE si mai presus LIPSA DE RESPECT fata de clienti..adica unii dau comanda vineri si nu prind nimic...iar altii dau sambata si primesc tot ce au comandat...pana la urma ori mie ori tie ori lui..nu conteaza cine primeste comanda..banii sa iasa....

Imi si inchipui cum a fost:
    "Luni dimineata...Gameshop...ooopaa..fisierul care contine comenziile de vineri are niste erori...nu-i nimic ii sunam pe cei care putem...ii sunam pe cei de sambata,duminica ...asta pana repara baietii de la Informatica fisierul....ora 16.00 S-a reparat ! Hai sa-i sunam si pe ceilalti..aaahhh..ne cerem scuze...nu mai avem.."

Am dat comanda prima comanda vineri in jur de 10.35...Altair+GT5 ...nu am primit niciun telefon...ma astept la unul maine in care sa mi se spuna ca "nu mai este"..

Da...bineinteles ca GT 5 nu mai este pe stoc...desi scria "In stoc" la momentul comenzii..deci teoretic trebuiau sa fie cateva jocuri..dar cine stie...poate baiatul care actualizeaza site-ul a uitat sa mentioneze asta...mare scofala...
    dar probabil ca tot noi suntem de vina..si asa majoritatea corectariilor de greseli pe gameshop se fac la sugestia noastra...ma intreb pentru ce mai sunt platiti cei cu site-ul...

Sper macar ca asta sa fie INVATATURA de minte pentru promotiile viitoare ! si Rusine dinu patriciu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.