Apare versiunea GOTY la 199,9 lei in curand.
salut
Am 2 intrebari. Battlefield 3 LE se mai poate cda pe gameshop pt a ajunge vineri la cumparator?
Se mai poate folosi codul de pe consolegames pt a primii o reducere la joc?
Anul trecut la Bad Company 2 am avut o surpriza placuta si l am primit cu o zi mai devreme decat data oficiala de lansare. Este vreo sansa sa am aceeasi surpriza si la Battlefield 3 Physical Warfare PS3 (adica sa ajunga joi)?![]()
Pe site la versiunea simpla a jocului Assassins Creed Rev. e cineva care intreaba aceeasi chestie,acolo cine raspunde, eu stiu ca tot tu.In raspuns scrie ca toate editiile vor include primul joc.Pana la urma cum e?
1. [adaugat la data de 07-10-2011 21:15:35 de**Yeaha*]**�*raspunde
Assassins creed 1 va fi pe bluray.
Dar am o intrebare daca vom comanda AC Revelation collector edition vom primii Ac 1 ??
Re[adaugat la data de 10-10-2011 10:59:29 de**GameShop*]
Da, toate editiile de PS3 precomandate vor avea Assassin\'s Creed 1 disponibil gratuit.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Salut.
Am dat si eu o comanda azi pentru Battlefield 3 Standard Edition si as dori sa stiu, orientativ, cand urmeaza sa il primesc, avand in vedere ca am comandat destul de tarziu si banuiesc ca sunt muuulte alte comenzi pentru acest joc.
Razvan, aveam o precomanda la voi pentru Battlefield 3 Limited Edition Physical Warfare Pack varianta de PC. Ieri m-a sunat o domnisoara sa confirm precomanda si livrarea, azi alta domnisoara sa imi spuna ca de fapt varianta asta a disparut si mai e valabila doar varianta simpla.
Nu inteleg cum functioneaza lucrurile astea la voi, dar sincer mie imi pare un mare haos. Daca eram anuntat de ieri ziceam ca n-am avut noroc si asta e. Dar ieri este produsul si il primeam vineri, azi nu mai e dar daca vreau la aceaiasi bani varianta simpla, asta nu e chiar un model de a face afaceri si de a-ti trata clientii.
Imi pare rau, mi-ar placea sa cumpar de la voi, tot respectul pentru efortul pe care il depui, dar nu asa se fac afaceri.
Salut,
Unde este codul Gameshop pentru membrii forumului de pe pagina de home consolegames.ro? Mai e valabil?
Din cate stiu eu s-a epuizat editia LE, dar poti intreba la [email protected].
---------- Post added 27-10-2011 at 12:21 AM ----------
Verific informatia respectiva cu producatorul si revin.
---------- Post added 27-10-2011 at 12:23 AM ----------
Te rog sa ne contactezi la [email protected] sau 0800842637. Nu se mai poate schimba ceva acum pentru ca nu mai este stoc pentru PC din editiile PWP, dar am rugat-o pe colega mea sa iti faca o oferta speciala personalizata, in cazul in care vei dori desigur.
---------- Post added 27-10-2011 at 12:23 AM ----------
La fel, daca se poate, te rog sa ne contactezi. Multumesc.
---------- Post added 27-10-2011 at 12:24 AM ----------
Da, va fi la precomanda anul viitor. Nu avem inca informatii despre editia de colectie.
Soooo. Am fost sunat azi de curier pt comanda de battlefield, si daca sunt acasa peste o ora sa-mi livreze pachetul. Surpriza e excelenta, doar ca el avea ca adresa de livrare adresa de facturare. La telefon cand am confirmat comanda, s-a confirmat de asemenea si adresa de livrare, cea corecta. Pffft ce pacat, puteam sa am jocul intr-o oraPoate apuca sa ajunga azi.
assassins creed revelations are data de lansare oficiala 15 noiembrie,la voi pe site e afisata data de 18, pana la urma cand il aduceti?
Multumesc frumos Razvan si Gameshop ! Mi-a ajuns si mie acum 10 minute Battlefield 3 Limited Edition![]()
Bookmarks