Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 403 of 452 FirstFirst ... 303 353 393 401 402 403 404 405 413 ... LastLast
Results 8,041 to 8,060 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8041 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Caponescu
    - Ma tem ca problema respectiva nu este de la firma noastra. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui. Daca jocul este cumparat direct de la Gameshop, se poate verifica factura ta si apoi se poate face o verificare (in unele cazuri) a CD Key-ului si rezolva problema. Daca e cumparat din Altex si nu mai ai bon - depinde de politica Altex, nu stiu sa iti dau mai multe detalii.

---------- Post added 03-01-2012 at 11:52 AM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Da,jocuriile standard vin in tipla originala dar copertiile si manualul sunt schimbate cu unele traduse in romana iar apoi intregul pachet este retiplat.Daca il cumparai direct de la Gameshop ti-l schimbau fara nicio problema..
    Am rugamintea sa nu mai dai informatii complet eronate. Cine a spus vreodata asa ceva? Este complet gresit. Nu se primesc jocurile cu manuale in tipla originala si noi nu le desigilam ca sa bagam alt manual si apoi sa le retiplam, de ce am face acest lucru complet ineficient?

Te rog nu mai transmite informatii neoficiale, daca este vreo intrebare voi raspunde eu, nu e cazul sa facem presupuneri. Multumesc.

2. #8042 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Am fost la Altex si am vorbit cu un angajat de acolo, ma puteau ajuta daca aveam bonul, in fine jocul l-am aruncat si il voi cumpara de la voi de pe site. Cine retipleaza jocurile? Cine pune copertile si manualul in limba romana? Eu am vazut stikerul acela Best Distribution SRL pe tipla, gameshop.ro nu este site-ul Best Distrubution SRL? De aici am ajuns la concluzia ca ar fi problema de la voi. Cei de la Altex mi-au zis ca au mai intalnit astfel de cazuri si s-au rezolvat imedia prin inlocuirea lor sau returnarea banilor catre cumparator.

LE. Mai este varianta ca un angajat al firmei Altex sa fi desfacut jocul si sa fi luat codul.
    Asta este avantajul jocurilor de consola au sigiliul acela pe tipla cu PS3 (ma refer la acea banda ca la pachetele de tigari) la xbox am vazut ceva asemanator. La jocurile de PC nu am vazut asa ceva doar o folie foarte subtire care se poate inlocui oricand.

3. #8043 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Caponescu
    - Ma tem ca problema respectiva nu este de la firma noastra. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui. Daca jocul este cumparat direct de la Gameshop, se poate verifica factura ta si apoi se poate face o verificare (in unele cazuri) a CD Key-ului si rezolva problema. Daca e cumparat din Altex si nu mai ai bon - depinde de politica Altex, nu stiu sa iti dau mai multe detalii.

---------- Post added 03-01-2012 at 11:52 AM ----------

Am rugamintea sa nu mai dai informatii complet eronate. Cine a spus vreodata asa ceva? Este complet gresit. Nu se primesc jocurile cu manuale in tipla originala si noi nu le desigilam ca sa bagam alt manual si apoi sa le retiplam, de ce am face acest lucru complet ineficient?

Te rog nu mai transmite informatii neoficiale, daca este vreo intrebare voi raspunde eu, nu e cazul sa facem presupuneri. Multumesc.
    Salut.deci vin de la producator asa cum le primim noi ?cu coperti si manule in limba romana ?

eu am presupus ce am spus pe pagina anterioara pentru ca am vazut ca doar variantele standard de PC vin cu coperti si manuale in limba romana..nu si cele Collector's Edition.

4. #8044 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Caponescu - firma noastra realizeaza in majoritatea cazurilor procesul de localizare.

darkpaul13 - depinde de firma producatoare, dar in niciunul dintre cazuri produsele nu vin cu manuale in limba engleza pe care noi sa le scoatem, ce sens ar avea? Nu inteleg de ce ai afirma asa ceva.

5. #8045 SP
    Junior Member battleaxe22's Avatar
    Am vazut ca ati scos FFXIII-2 de pe site ..Il mai aduceti ?

6. #8046 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Probabil ca nu.

7. #8047 SP
    Member Hazer's Avatar
    Stie cineva de ce nu se mai gaseste codul de reducere GameShop pe site? >.>

8. #8048 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Codul (precum si alte discounturi) este disponibil si pentru userii Premium. Detalii aici.
    Sorry, dar foarte multi isi faceau cont la noi doar pentru a se folosi de contul de discount... and that's not fair (nici pt. noi, nici pt. Gameshop). Cine doreste cu adevarat, ajuta si CG-ul si primeste si ceva inapoi... That's fair.
    Uite aici raspunsul .

9. #8049 SP
    Member Aliosa's Avatar
    M-am amuzat copios de evolutia homepage-ului vostru.
    Stimati clienti,
    In 2012, activitatea noastra se va relua in data de 16 ianuarie.
    Cred ca e a 3-a schimbare, in decurs de cateva zile, a sarit de la 9 la 12 si acum la 16.
    Apropo, cam bate vantul prin categoria PS3, cel putin la jocurile aflate in stoc (doar 61 de produse).

10. #8050 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Procesul de inventar dureaza putin mai mult ca sa ne asiguram de corectitudinea stocurilor. Se va face un refresh pentru toate platformele odata ce acest proces se va incheia.

11. #8051 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Sper ca ati revizuit si procesarea comenzilor.
    Acum vreo 2 ani am facut o comanda la inceputul lui ianuarie si am fost sunata abia in martie. De-atunci imi comand jocurile de la magazinele online de-afara, desi mi-ar fi placut sa-mi dau banii unei firme romanesti.

12. #8052 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Caponescu - firma noastra realizeaza in majoritatea cazurilor procesul de localizare.
    Voi aţi tradus manualul de la Diablo 2 ?

13. #8053 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Wagram
    - manualul de Diablo 2 a fost tradus acum foarte mult timp, nu as putea sa iti confirm sau infirm daca a fost facut de firma noastra.

---------- Post added 15-01-2012 at 10:03 PM ----------

Quote Originally Posted by Shiva View Post
    Sper ca ati revizuit si procesarea comenzilor.
    Acum vreo 2 an
    Este posibil ca jocul sa nu fi fost in stoc in acest interval.

14. #8054 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    dar pana la urma cum este ?jocuriile vin la Best Distribution direct traduse(cu coperti si manuale in romana) ?

15. #8055 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Acest lucru a variat de-a lungul timpului si depinde si de producator, deci nu exista un raspuns exact pentru toate produsele localizate, ci cazuri diferite pentru mai multi producatori.

16. #8056 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Razvan, cand faceti un update pe site, sau sunt deja actualizate stocurile?
    PS Vita aduceti?
    Uncharted Golden Abyss pentru PS Vita?
    Multumesc anticipat.

17. #8057 SP
    Member luciteck's Avatar
    Am facut in 13 ianuarie o comanda pt 2 buc Dead Space 2. Nici pana in ziua de azi nu m-a sunat nimeni pt confirmare. Produsele apar ca fiind in stoc. Am incercat sa sun eu pe nr de fix de pe site dar nu raspunde nimeni. Ce sa mai zic?

18. #8058 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Razvan, cand faceti un update pe site, sau sunt deja actualizate stocurile?
    PS Vita aduceti?
    Uncharted Golden Abyss pentru PS Vita?
    Multumesc anticipat.
    ???

19. #8059 SP
    Member luciteck's Avatar
    Zici ca au intrat in pamant...

20. #8060 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ocupat cu Skyrim

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 403 of 452 FirstFirst ... 303 353 393 401 402 403 404 405 413 ... LastLast