Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 417 of 452 FirstFirst ... 317 367 407 415 416 417 418 419 427 ... LastLast
Results 8,321 to 8,340 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8321 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La Xbox sunt 4 jocuri

Dar au Mindjack la 50 RON, care e un super extra mega joc )

2. #8322 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    uau, cred ca dau o raita prin altex/flanco. poate au pus ceva frumos la raft

3. #8323 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood pentru PC scria in descriere ca este 30 lei redus si cand am dat comanda era trecut pe site ca fiind 99 lei de asemenea cand am facut comanda am folosit cod de reducere. In final voi plati pentru joc 27 lei cu discount?

4. #8324 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    gen hai sa vedem ce produse nu s-au vandut..si facem o lichidare de stoc..dar o numim Black Friday

5. #8325 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Assassin's Creed: Brotherhood pentru PC scria in descriere ca este 30 lei redus si cand am dat comanda era trecut pe site ca fiind 99 lei de asemenea cand am facut comanda am folosit cod de reducere. In final voi plati pentru joc 27 lei cu discount?
    S-a rezolvat, va fi redus pretul in comanda, pretul pe care il vei plati, te va contacta colega mea.

6. #8326 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Black Fraierday

7. #8327 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    La Xbox sunt 4 jocuri

Dar au Mindjack la 50 RON, care e un super extra mega joc )
    De fapt doar 2 jocuri( bine, daca le putem numi asa), si inca doua bagate pe gat daca vrei sa iti iei un controller.

8. #8328 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    A fost adaugata si promotia zilei - La achizitia de Assassin's Creed 3 PS3 se ofera gratuit Assassin's Creed 1!

9. #8329 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    oferta cu AC3 de PS3 e cea mai tare...ca oricum 90% din oameni au toata seria..iar Revelations include si AC1

10. #8330 SP
    Junior Member bad69's Avatar
    Chiar ca sunt prea putine pt xbox360
    Noutati

Mai bagati si altele pe parcurs sau doar astea raman ?

11. #8331 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by bad69 View Post
    Chiar ca sunt prea putine pt xbox360
    Noutati

Mai bagati si altele pe parcurs sau doar astea raman ?
    Este corect, sunt putine produse pentru acea platforma. Verific si revin daca putem include si alte produse.

12. #8332 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De preferat chestii pe care cineva chiar le-ar cumpara. Nu faceplate-uri si jocuri de care 90% din gameri nu au auzit.

13. #8333 SP
    adica nu iti place black eyed peas collector edition? ai parte de un tricou

14. #8334 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Majoritatea produselor sunt deja in stocul partenerilor nostri. Au fost oferite preturi speciale, sper sa se vada asta in ofertele lor de Black Friday si dupa aceea. Colaboram cu mai multi parteneri din retail si din online ca sa aiba oferte foarte bune in aceasta zi si in cursul saptamanii viitoare. Eventual voi trece pe threadul de jocuri cu preturi bune cateva link-uri.

15. #8335 SP
    a unor site-uri care sa mearga?

16. #8336 SP
    Member Hazer's Avatar
    Mi-a plăcut glumița. Acum puteți baga produsele adevărate la promotie.

17. #8337 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Mi-a plăcut glumița. Acum puteți baga produsele adevărate la promotie.
    Care"s alea?
    Da de unde?

18. #8338 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Au fost adaugate noi produse in promotia Black Friday:

Noutati - Hitman Absolution PS3 si Xbox 360, standard si de colectie. Cred ca sunt cele mai bune preturi de oriunde din acest moment. Si reducere de membri, inca 10% suplimentari!

Si 2 jocuri la pret de 1 - Pagina Produsului

19. #8339 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pret bun, intr-adevar, am cumparat Professional Edition.

20. #8340 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ca sa nu fim tocmai rai...
    cea mai buna oferta a fost cea cu controler de xbox si 2 jocuri... problema e ca majoritatea cred ca au 2 controlere daca au xbox... deci ce naiba sa mai faca cu unu in plus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 417 of 452 FirstFirst ... 317 367 407 415 416 417 418 419 427 ... LastLast