La Xbox sunt 4 jocuri
Dar au Mindjack la 50 RON, care e un super extra mega joc)
Assassin's Creed: Brotherhood pentru PC scria in descriere ca este 30 lei redus si cand am dat comanda era trecut pe site ca fiind 99 lei de asemenea cand am facut comanda am folosit cod de reducere. In final voi plati pentru joc 27 lei cu discount?
gen hai sa vedem ce produse nu s-au vandut..si facem o lichidare de stoc..dar o numim Black Friday![]()
A fost adaugata si promotia zilei - La achizitia de Assassin's Creed 3 PS3 se ofera gratuit Assassin's Creed 1!
oferta cu AC3 de PS3 e cea mai tare...ca oricum 90% din oameni au toata seria..iar Revelations include si AC1![]()
Chiar ca sunt prea putine pt xbox360
Noutati
Mai bagati si altele pe parcurs sau doar astea raman ?
De preferat chestii pe care cineva chiar le-ar cumpara. Nu faceplate-uri si jocuri de care 90% din gameri nu au auzit.
Majoritatea produselor sunt deja in stocul partenerilor nostri. Au fost oferite preturi speciale, sper sa se vada asta in ofertele lor de Black Friday si dupa aceea. Colaboram cu mai multi parteneri din retail si din online ca sa aiba oferte foarte bune in aceasta zi si in cursul saptamanii viitoare. Eventual voi trece pe threadul de jocuri cu preturi bune cateva link-uri.
Au fost adaugate noi produse in promotia Black Friday:
Noutati - Hitman Absolution PS3 si Xbox 360, standard si de colectie. Cred ca sunt cele mai bune preturi de oriunde din acest moment. Si reducere de membri, inca 10% suplimentari!
Si 2 jocuri la pret de 1 - Pagina Produsului
ca sa nu fim tocmai rai...
cea mai buna oferta a fost cea cu controler de xbox si 2 jocuri... problema e ca majoritatea cred ca au 2 controlere daca au xbox... deci ce naiba sa mai faca cu unu in plus![]()
Bookmarks