Assassin's Creed 2 PC va fi introdus imediat pe site.
Razorel - intreb si revin.
Update - am intrebat si e nevoie de jocul Borderlands, asa ca s-a modificat descrierea.
Assassin's Creed 2 PC va fi introdus imediat pe site.
Razorel - intreb si revin.
Update - am intrebat si e nevoie de jocul Borderlands, asa ca s-a modificat descrierea.
Rvss, vreo stire cu consolele ? Incep sa intru in sevraj :D
muggs - inca nu, sunt pe drum si vor ajunge in cursul acestei saptamani.
Veti aduce BlazBlue?
Veti pune in vanzare acest bundle si daca da, cam cat de repede ?? @-)
Daca nu ma insel, acel bundle va fi lansat doar in US.
Am gasit o solutie pentru jocurile Sony.
Asadar Heavy Rain si White Knight Chronicles - ambele vor fi pe site la 219.9 lei cu lansare pe 24.02.2010.
Salut. Nu stii daca se respecta data de lansare pentru GTA: Episodes of Liberty City PS3 ? : Pagina Produsului
Multumesc
ineedmoney93 - da, sunt toate sansele sa se respecte data de lansare.
---------- Post added 17-02-2010 at 03:35 PM ----------
Alan Wake - am introdus editia standard. Se ofera un tricou gratuit la fiecare precomanda.
Nu aducem editia de colectie pentru ca nu are functionalitatile bonus de Live.
---------- Post added 17-02-2010 at 03:53 PM ----------
In 1-2 zile se va putea anunta daca aducem sau nu consola Xbox 360 + Final Fantasy XIII.
Am comis si eu o precomanda de Alan Wake ieri cand inca nu era postata faza cu tricoul. Si acum asteptam :D. Si asteptam...
Multumim :)
P.S.
Ceva bundle-uri de PS3 o sa mai apara in cursul anului asta? God of War 3, Heavy Rain...?
Sunt si eu interesat de bundle-ul X360+FFXIII. Asteptam raspuns de la tine :)
crazyquark - Acestea - Listare platforma sunt cele disponibile acum. De altele nu stim.
Hello!
Răzvan, erm...știu că �n ultimile săptăm�ni ți-au ieșit pe ochi și urechi toate posturile legate de coduri/cartonașe de la diferite jocuri..și nu vreau să mai pun și eu paie pe foc dar am aflat aseară că cei care-au dat pre-order la Bioshock 2 au primit un cartonaș (mă rog așa era normal să primească) pentru un DLC exclusiv pentru partea de multiplayer ce debloca două personaje:
- Actrița Mademoiselle Blanche de Grace :x
- Nebunul sea dog Da Costa :pirate:
...știi ceva despre asta?Quote:
Two characters, actress Mademoiselle Blanche de Grace and sea dog Da Costa, are said to become available as downloadable add-ons for the Digital Extremes-developed multiplayer mode.
Mulțumesc.
*p.s.
Am atașat poza unui cartonaș (evident aflat deja pe ebay) c�t și cele două personaje mai...vizibile + link-ul de pe ebay (să nu fie discuții :p)
RARE PC BIOSHOCK 2 CHARACTERS PRE-ORDER CODE DLC CARD - eBay (item 280466447124 end time Feb-23-10 21:23:00 PST)
*p.s. 2
Am verificat, �nainte să postez aici, pe marketplace la rubrica Games Add-ons și nu era prezent jocul Bioshock 2. Deci...accesul la acele personaje se poate face doar pe baza acelui cartonaș.
man sincer in europa nu a fost. eu am avut pre la rapture edition in uk si nu am avut nimic. nici specificat undeva nu am vazut. posibila sa fi fost ceva py US dar poate ma insel. dar pe uk nu a fost nimic specificat
Razvan, se respecta data de aparitie la FF XIII? Si crezi ca o sa aveti destule bucati, sau sa fac precomanda?