Da si da.
---------- Post added 18-02-2010 at 10:36 AM ----------
RonanN1 - nu avem informatii despre acele bonusuri, probabil au fost oferita in SUA pentru preordere.
Da si da.
---------- Post added 18-02-2010 at 10:36 AM ----------
RonanN1 - nu avem informatii despre acele bonusuri, probabil au fost oferita in SUA pentru preordere.
Stiu ca sunt incredibil de enervant cu intrebarea aceasta , dar totusi , promotia zilei ( lunii ) se mai schimba ?
super pret man. felicitari ;)
Super pret, ma abonez la una.
RvsS - de cand o sa se poata faca preorder pentru bundle-ul 360+FF13? Mersi.
In 2-3 zile. S-ar putea ca bundle-ul sa fie cu 250 GB si 2 controllere, deci pretul va fi diferit fata de cel anuntat initial. Voi afla si vom introduce pe site.
nu s-ar puteam. sigur e asa :d
de aia ma si miram de pret :))
este vb de un super elite
Product Features
Edition: Super Elite (250 GB) with Final Fantasy XIII
Limited edition Final Fantasy XIII Super Elite Bundle features more storage space than ever before coming complete with a 250GB Hard Drive
The bundle also includes 2 Xbox 360 Wireless Controllers, an Xbox 360 Headset and a Standard Edition copy of Final Fantasy XIII
Probabil va fi in jur de 13mil.
Stiu cum arata in SUA bundle-ul, dar in Europa nu au anuntat oficial inca. E foarte probabil ca va fi la fel, deci 250 GB si 2 controllere. Anunt pretul cand il stiu, multumesc.
---------- Post added 19-02-2010 at 05:24 PM ----------
Bundle-ul european Elite + Final Fantasy XIII va avea 120 GB si 1 controller.
Voi anunta pretul in cateva zile.
Pe cand un
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Razvan, cum e treaba cu garantia? Nu stiu exact si nu stau sa caut certificatul sau ce am de la voi :) Stiu ca mi s-a inlocuit consola odata, asta inseamna ca se prelungeste garantia cu inca 3 ani, sau ramane aceeasi?
produs nou = garantie noua :D prelungire se face in cazul repararii si se prelungeste cu timpul in care a stat in service (dar nu e cazul tau)
Ah, ce bine. Trebuie doar sa caut pe sub pat sa vad ce am in cutia de la Xbox. Intrebam pt. ca a inceput sa faca precum avionul, de fiecare data cand joc Mass Effect si mi-e sa nu fie pe duca :D
Pentru cei interesati - The Elite Bundle includes a 120GB black Hard Drive, one Wireless Controller and a copy of Final Fantasy XIII.
Razvan, am facut o precomanda pentru FF XIII acum cateva zile, dar nu am primit nici un mail de la voi. Mai trebuie sa fac comanda odata, sau s-a inregistrat? Am mai avut problema asta cu mailurile lipsa de la voi, cand am comandat si alte jocuri, si vad ca tot nu s-a rezolvat :(
daca ai pe yahoo check spamm folder man. e posibil sa interpreteze mailul ca spamm ;)
se mai intampla