Am primit NBA 2k9-ul! Mersi mult! :D
Am primit NBA 2k9-ul! Mersi mult! :D
Ok, precomanda facuta ieri la Red Dead Redemption. Fingers crossed sa nu intarzie :D .
Salut RvsS.
Doua intrebari scurte:
1.E posibil sa ajunga GTA Episodes from LC pana vineri, la cei cu precomanda?
2.La FIFA WC 2010 e vre-o sansa sa scada pretul, sau ramane cel actual?
Mersi.
Ionutz83 -
1.vineri ar trebui sa ajunga.
2. Da- tocmai am modificat pretul, dar nu mai are reducere de membri, oricum, e scazut serios :)
Ok, multumesc pentru lamuriri.
RvsS, veti aduce si Lost Planet 2? Am vazut pe diferite site-uri ca e 30 de lire la precomanda. Daca il veti avea in stoc, la ce pret va fi, cu sau fara precomanda?
Multumesc.
Intrebari in legatura cu Precomanda la GTA Episodes from Liberty City PS3:
1. Fiind din provincie, cand voi fi sunat pt. confirmare ?
2. Pot suna inainte, sa confirm ? Si daca da, la ce numar ? (maine de exemplu)
3. Se poate schimba adresa de livrare ? doresc alta decat cea specificata in precomanda.
Multumesc anticipat
Pai, te suna cand sunt sunati toti. De obicei cu o zi inainte de livrare. Si cand te suna, le zici atunci ca ai vrea sa schimbi adresa de livrare.
Daca am facut precomanda la Fifa World Cup 2010 cand inca mai era pretul vechi voi beneficia de aceasta reducere?
Da.
Toata lumea primeste jocul la pretul cel mai mic, indiferent cat a fost cand ai facut tu precomanda, cel putin la mine asa a fost in trecut.
Oricum, nu e mare diferenta fata de pretul vechi, e doar 4 RON, eu ma asteptam sa fie mai mult, sa coste undeva in jur de 180 RON, dar e bine si asa, macar sa il primim la timp si eu sunt multumit.
Vechiul pret era 239,90 RON, dar daca foloseai codul de pe prima pagina se beneficia de 15% reducere, si in final costa jocul 203,98 RON fata de 199,90 cat e acuma, deci 4 RON diferenta (asta in cazul in care se folosea codul pentru reducere).
Totusi, e bine ca au scazut pretul, pentru ca asa toata lumea va plati 199,90 RON, deoarece multa lume chiar si de aici de pe forum nu stia ca se poate folosi acel cod, si comandau jocul la pretul de 239,9 RON.
Initiativa e laudabila, si se dovedeste inca o data ca Gameshop nu urmareste sa profite de pe urma clientului.
Bravo lor.
1. Cred ca pe 15. Nu conteaza ca esti din provincie sau nu.
2. Da, poti, dar e mai bine sa te sunam noi.
3. Da, sigur, cand te suna colega mea.
DarkRazvan - nu pot spune decat ca Ionutz83 mi-a luat vorbele din gura :) E exact cum spune el.
Lost Planet 2? :)
Da, Lost Planet 2 va fi disponibil la precomanda pentru aproximativ 199.9 lei.
Cand incep colegele tale sa sune pentru confirmarea legata de GTA?
Am facut o comanda la voi pe site de un xbox elite joia trecuta, probabil am fost sunat dar nu am fost pe faza sa raspund. Intre timp m-am razgandit si vreau sa anulez comanda, cum fac?
Gata, am sunat! Scuze de incurcatura:%%
Borderlands Double AddOn Pack mai se onoreaza? (era trecut 9 aprilie) zi-mi si mie exact man ca il iau din uk daca e ceva
ms