-
Blur a fost adaugat la precomanda.
De asemenea Lost Planet 2.
-
Daca fac precomanda la world cup ajunge in ziua lansari adica vineri?
-
-
A ajuns Dead Space-ul la mine! Mersi mult! :D
-
Am fost sunat pt World Cup 2010, maine ajunge. :)
RvsS, poti sa imi spui AWB-ul te rog?
Ai PM.
Mersi.
-
-
Mai aduceti alte bundle-uri pentru Xbox 360 elite in viitorul apropiat?
-
andreismiley - nu sunt anuntate altele in afara de cele oferite aici: Listare platforma
-
-
crazyquark - da, este in stoc de acum, se va modifica si stocul in curand pe site. Daca ai precomanda te vom suna.
-
buna,
Am comandat un bundle cu xbox 360 elite pe numele Rednic Vasile.Comanda a fost efectuata luni dar inca nu am primit confirmare telefonica.Cand se va intampla acest lucru?Cand voi primi consola?
Multumesc!
-
paulred - salut, comanda este inregistrata, consola este in stoc. Verific maine de ce nu ai fost contactat inca si te suna colegii mei.
-
Va rog frumos daca puteti sa ma contactati la nr de tel:0722471714.
Multumesc!
-
Anunt in premiera-vom avea o surpriza referitoare la Starcraft 2 saptamana viitoare. Stiu ca e de PC, dar este asteptat :)
-
aah, super. sper sa bagati si collector's (daca asta e surpriza).
-
mi-au transpirat mainile deja ... asteptam cu nerabdare
daca tot e sa ne dam cu presupusu - eu cred ca e vorba despre un eveniment de promovare (posibil concurs cu premii) cu ocazia lansarii jocului :D
-
Le vom face pe ambele (adica sa aduce Collector's si sa facem lansare) dar nu asta e surpriza :)
-
Salut,
Am o intrebare .Am citit in regulamentul de la lansarea FIfa wc 2010, (evenimentul de la mall baneasa) cum ca angajatii directi in organizare si rudele de gradul 1 nu pot participa.Intrebarea este : De ce persoane gen Jepcar ESL: Jepcar - Player - FIFA 10 3on3 Ladder - Romania - ESL - The eSports League care reprezinta Romania si sunt ca si angajati ESL participa la competitii?
La fel si la concursurile sponsorizate de voi in luna mai ,in fiecare sambata.Astazi castigatorul a fost tot jepcar din esl (e drept ca la aceste competitii nu am gasit nicun regulament)
Intreb pur si simplu ,in primul rand pentru ca nu vad rostul organizarii unor astfel de evenimente daca vin reprezentantii Romaniei la nivel international la acel joc sa participe si in al 2-lea pt ca am vazut ca gameshop sponsorizeaza aceste evenimente.
-
Ai cumva idee pe cand ar trebui sa intre pe stoc Lost Planet 2, Red Dead Redemption, Nier ? Mercic !
-
Yep, exact, Red Dead ma intereseaza si pe mine (am pre-order :) ).