O intrebare, poate nitel stupida, de ce sa fac promotii (xbox days) doar la, surpriza, xbox? De ce nu si la PS3? Io am o teorie, da' nu vreau sa sara lumea pe mine daca o zic :p
O intrebare, poate nitel stupida, de ce sa fac promotii (xbox days) doar la, surpriza, xbox? De ce nu si la PS3? Io am o teorie, da' nu vreau sa sara lumea pe mine daca o zic :p
Și eu mă �ntrebam același lucru :-?
Avem si la PS3 - Listare platforma, doar ca nu le-am facut banner de PS3 Days :)
Desigur, �nsă �n comparație cu oferta XBOX, titlurile pentru PS3 sunt extraordinar de puține iar prețurile deloc atractive (tot �n comparație cu cele pentru XBOX, evident).
Alea nici nu se pun, cu jocuri ca NHL 2k7 incepand de la 40 ron, normal ca nici banner n-avea sens sa faceti.
Teoria mea e ca, deoarece consolele xbox360 pot fi modate si folosite in scopuri mai putin ortodoxe, scadeti mult din preturi ca sa-i atrageti pe posesori, stiind ca alternativa lor e simpla si pot sa nu dea nici un ban daca vor. Si nu mi se pare firesc ca posesorii de PS3 sa plateasca preturi f mari pt ca alte variante n-au, decat originale.
viezure - discutia este foarte ampla si nu as dori sa intru in ea pe acest thread, dar din start iti pot spune ca ce spui despre Xbox 360 se poate spune despre PC inca de acum 10 ani, deci nu e neaparat adevarat. Cine vrea jocuri originale si le cumpara.
Preturile la PS3 nu sunt mari, mai ales la data lansarii unui joc, doar ca nu scad atat de repede precum poate ti-ai dori. Banuiesc ca ai PS3 si ai dori oferta mai mare la preturi mai mici la acele jocuri. In masura posibilitatilor, oferim si titluri de PS3 la preturi mici.
Discutam si pentru a aduce jocuri mai ieftine, de exemplu din gama Platinum si le vom trece pe site cu prima ocazie si atunci vom avea poate si un eveniment "PS3 days".
RvsS - nici eu nu vreau sa inceapa aceeasi discutie obosita, doar ca e discrepanta mare la preturile jocurilor xbox fata de cele ps3, si alta explicatie nu am.
Diesel - Ok, pretul normal de x00 ron pt jocurile vechi. Dar nu caut sa ma cert cu nimeni, inteleg ambele puncte de vedere, carry on :)
viezure - ce ai spus tu este o posibila explicatie, desigur. Dar depinde de mai multi factori, de exemplu daca avem noi stocuri pe anumite produse si vrem sa facem o oferta pe ele. S-a intamplat sa ne concentram pe Xbox 360 in aceasta perioada, va veni si randul PS3-ului :)
pur si simplu un disc blu-ray e mai scump decat un dvd dl. scuze de off-topic.
ModNations o sa aduceti ? la ce pret?
Alan Wake in stoc - se poate trimite azi. Si tricoul gratuit alaturi de el.
cosminbad - da, se poate aduce la 249.9 lei.
270ron? ... Ar trebui doua tricouri "gratuite" la banii astia.
Dacă bagi codul de membru CG sau codul de membru gameshop.ro mai scade prețul.
-
ahahaha, cum am răspuns 3 unul după altul.
:)) am fost sunat la aproximativ 3 minute dupa comanda! Ok, e un pas inainte!!!
eXist - pretul nu este conditionat de tricou, acesta este un bonus pe care am reusit sa il obtinem. Jocurile MS sunt scumpe din pacate, ei recomanda un anumit pret de vanzare si nu putem sa ne abatem mult de la el.
RvsS, azi e 20, ce se mai aude legat de Red Dead Redemption? :)
Mersi.
Dap, asta vroiam sa intreb si eu: pleaca maine spre noi?
Ionutz83 si SublimingSun - din pacate nu va ajunge saptamana aceasta, sansele erau mici. Cred ca pe 25 va fi disponibil sa plece de la noi si pe 26 la voi, voi putea confirma pe 25. Imi pare rau de intarziere.