Derek - nu dorim sa blocam banii pe termen mai lung asa ca pentru precomenzi nu acceptam plata prin card.
Te rog fa precomanda in sistem ramburs.
Derek - nu dorim sa blocam banii pe termen mai lung asa ca pentru precomenzi nu acceptam plata prin card.
Te rog fa precomanda in sistem ramburs.
@RvsS - Aha, ok. No problem.
Am modificat Recomandarile - Recomandari si topul de vanzari.
Am facut si eu precomanda la SC2, astept betakey-ul pe mail si livrarea...in iulie.:)
Mersi anticipat.
Taw - ok, max 3 zile lucratoare, sper ca si mai repede.
Call of Duty 7 cand va aparea pe site?
am facut precomanda la Black Ops PS3 si PC. astept variantele collector's.
Daca fac precomanda la un joc si atunci cand fac precomanda am dat o adresa dar inainte cu o luna pana la aparitia jocului ma mut in alt oras si logic am alta adresa, cum fac sa-mi vina jocul la noua adresa?
Scuze daca intrbarea e cam ambigua :">
Jacobi - te sunam noi sa confirmi telefonic cand apare jocul. Atunci ne comunici telefonic ca te-ai mutat si noi schimba adresa la care se trimite.
Se poate vedea undeva ce precomenzi ai facut de pe un anumit cont?
Legat de Red Dead Redemption PS3 ce se mai aude? Va fi disponibil pe data de 21 sau chiar mai inainte pentru cei care au facut precomanda?
Aceeasi intrebare cu Red Dead :) .
SirAndrew - verificam la distribuitor, ar trebui sa il aveti pe 21 sau in cel mai rau caz sa plece de la noi pe 21.
Din pacate nu are site-ul un sistem de istoric al comenzilor (inca). Emailurile de confirmare sunt cele pe care ne putem baza.
---------- Post added 13-05-2010 at 02:53 PM ----------
Promotia zilei s-a intors spectaculos.
Aduceti StarCraft 2 Collector's? Si un pret aproximativ?
O sa il aduca -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post341169
Pret - > http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post339514
Schimbat promotia zilei.
Alan Wake va ajunge la inceputul saptamanii viitoare.
Mai este inca pe stoc produsul? Sau s-au terminat deja? Am plasat o precomanda, in speranta ca mai sunt inca... :)
Da, produsul este in stoc. Am modificat sa apara corect prezentat acest lucru pe site. Multumesc pentru post.
Nu cred ca vor fi probleme sa onoram comanda ta.