Multumesc pentru :buzz:. Cum am vazut postul tau aici cum am facut si eu comanda.
Mi-a sosit si mie jacheta, pe la 6 30. Chiar nu o mai asteptam la ora aia :D Multumesc Gameshop!
Razvane am facut si eu comanda la Prototype si nu am primit mail de confirmare a comenzii. Poti sa verifici daca exista comanda?
cristi-dinu - da, da-mi adresa ta de email pe PM te rog.
A ajuns tricoul (e excelent) :p - thanks! #:-S
si mie mi-a ajuns tricou ;) . thanks gameshop ;) .
Si eu am fost contactat acum cateva minute... Super Street Fighter IV - nu mai este pe stoc, am intrebat cam cand revine si nu a stiut sa imi spuna :ohno:
Mi-a ajuns jacheta. Multumesc Gameshop ! :D
RvsS - Nu ştiu exact dacă s-a mai �ntrebat: o să aduceţi Sony Move la data lansării internaţionale?
FIFA 11 este acum la precomanda.
Mavone - cred ca da, dar este devreme sa pot confirma 100%.
Pot sa intreb de ce are pretul asa ridicat FIFA 11 ? Fata de FIFA 10 e o diferenta de 20 de lei ...
FIFA 11 va aparea peste cateva luni si este vorba despre proiectia de curs valutar. Sigur ca, daca monedele vor avea o alta evolutie decat cea prognozata acum, pretul se va reduce si cei care fac precomanda vor primi la cel mai mic pret posibil (asa cum este cazul la orice precomanda).
Ok . Multumesc . Precomanda facuta , oricum ! :)
Mi-a ajuns si mie jacheta de la Gameshop acum vreo ora, thx :).
Daca fac comanda la Red Dead Redemption maine (vineri) sau in week-end imi va ajunge luni?
Stau in Bucuresti (Daca conteaza)
Da, iti ajunge luni. Eventual sambata daca faci comanda chiar acum. Nu conteaza in ce localitate stai, e acelasi timp de livare.
Lucrati in week-end?
Thx pt. G.I. Joe ... mi-a ajuns azi . La mai mare !!!!