Oki, mulțumesc de răspuns.
Oki, mulțumesc de răspuns.
Vedeti ca exista magazine online de postere oficiale si-n Romania, ronan ai pm :) Scuze de off, bafta gameshop, sunteti cei mai tari.
Razvan , link-ul tau duce pe facebook , dar pe pagina mea personala ... poate nu e link-ul bun ... sau ce sa cautam pe facebook ca sa va gasim... ?
GameShop.ro | Facebook - incearca din nou te rog, era o problema. Acum ar trebui sa intre direct intr-un tab separat care anunta lansarea Starcraft 2.
---------- Post added 04-06-2010 at 02:36 PM ----------
Tiger Woods PGA Tour 11 a fost adaugat la precomanda alaturi de All Points Bulletin.
---------- Post added 04-06-2010 at 05:12 PM ----------
Avem un fel de give-away pe GameShop.ro | Facebook :)
Star Wars Force Unleashed 2 PS3 si Xbox 360 pot fi precomandate.
Si PC? :(
"After months of coy teasing, LucasArts has officially announced that Star Wars: The Force Unleashed II will be coming to the DS, PC, PlayStation 3, Wii and Xbox 360 on October 26. Aspyr Media will be developing the PC version with Red Fly handling the Wii version. An internal LucasArts team (once again headed up by Haden Blackman) is working on all of the remaining versions."
Johnny - sigur ca va fi, in scurt timp.
LE: dupa cum spuneam - si varianta de PC.
---------- Post added 06-06-2010 at 11:35 PM ----------
O mica precizare - ce facem acum pe Facebook nu este tombola, toata lumea castiga. Nu e o tragere la sorti, v-ati inscris = ati castigat. Trimitem premiile incepand de luni sau marti.
Multumesc gameshop , mi-a ajuns tricoul ! :D
Eu n-am fost inca sunat:).
Si la mine a ajuns. Multam mult.
Subliming, nu astepta telefon de la gameshop pentru ca nu vei primi. Iti va ajunge premiul direct.
:)Thx, nu stiu de ce intelesesem ca vom fi sunati, ca de obicei.
Si cum ne inscriem pt giveaway ?
Dai "Like" de pe profilul tau de Facebook.
Pai asta am facut ... ramane sa vedem daca primesc si eu ceva , desi am cam intarziat :)
Despre ce a fost vorba la give-away? Linkul duce acum spre o pagină goală.
Trebuia sa dati Like in perioada 4-6 iunie.
S-a incheiat give away-ul, trebuia doar sa dati Like pe Facebook paginii noastre si primeati un premiu, gratuit.
Totusi, v-as recomanda sa dati totusi Like, vom mai avea actiuni de genul asta sau vom face promotii speciale doar pentru Facebook.
Măăăăăăăăăăă! Ce tricou?!?! :( - eu am intrat pe facebook �n secunda doi :taz: =((