Am mai facut si eu o comanda mica... vreau si eu sa fiu sunat :))
Am mai facut si eu o comanda mica... vreau si eu sa fiu sunat :))
in sfarsit, dead space si undercover pe site
RvsS, ti-am trimis PM acum cateva zile. Nu stiu daca ai apucat sa il citesti, dar sper sa ma poti ajuta.
St Mael - am raspuns, Monky daca nu te suna nimeni pana maine let me know.
I got the call. Thx. Maine le am :D
Aveti in stoc Bad Company Gold Edition pentru X360 ?
FarCry 2 CE, in 24 il trimiteti sau in 24 ajunge la noi?
Pentru Far Cry 2 nu pot sa va raspund, depinde de Ubisoft Romania. Cred ca in cel mai bun caz pe 24 se trimite de la noi.
cam cand o sa mai creasca preturile (din cauza scaderii leului) ? ca vrea un prieten in 1-2 saptamani sa ia o consola xbox 360 , si daca o sa creasca sa-i zic sa ia mai repede :D
Totul depinde de cursul valutar. Din experienta mea in noiembrie a crescut mereu EUR, sa speram ca anul asta nu va fi asa. Oricum, mai e si problema de stocuri, la pretul asta se vand imediat, deci daca mai asteapta nu pot garanta ca mai avem.
Ma interesez maine si revin.
@RvsS... am facut si eu o comanda la voi pentru Battlefield: Bad Company Gold Edition pentru xbox 360... scrie ca este pe stoc... dar nimeni nu m-a contactat... ideea este ca mie imi trebuie pana maine seara (este cadou pentru cineva)... nu ma asteptam ca nici astazi sa nu ma sune nimeni ca sa imi confirme comanda si sa sper ca o voi primi totusi pana maine seara... este un cadou luat pentru cineva din firma de catre mai multi angajati