-
Deocamdata nu. Este un joc grozav, dar nu avem contract cu ei. Daca vom avea, il punem la precomanda.
-
RvsS, ai putea sa mi spui cam cate Battlefield Bad Company Limited Gold Edition PS3 mai aveti in stoc? Ca as vrea sa comand si eu o bucata dar azi plec din localitate pana luni si parca nu as vrea ca jocul meu sa stea in depozitul FanCourier ca poate se indoaie carcasa sau il pierd, etc. Asa, daca il comand luni, pana miercuri (cel tarziu) jocul e la mine.
Merci.
-
Cred ca pana luni mai avem.
Voi fi plecat sapt. viitoare in afara localitatii si nu voi putea aduce informatii noi in aceasta perioada, asa ca puteti apela cu incredere nr. de telefon de pe site.
-
RvsS, stii cumva cand veti primi Xbox 360 pro, cel cu bundle?
-
Am facut comanda de Battlefield Bad Company ca poate nu mai gasesc (PS3)
-
Si eu am comandat azi o bucata pe la ora 11. Nici acum nu m au sunat...
-
Pe mine m-au sunat astazi,pe la 11.Mi-au spus ca maine dimineata vine.
Thanks GameShop !
-
Ce consola ti-ai luat? Arcade sau Elite?
-
lol
si-a luat battlefield =)
-
:)) sec. n-am fost atent.
-
Gata,azi dimineata mi-a ajuns si mie !
Multumesc GameShop.
-
-
adio - cel cu bundle nu se mai produce, dar vine Pro simplu foarte curand.
Mircea Badea - avem informatii ca s-ar mai produce dar nu am o data exacta pentru tobe.
-
Atunci cele de GH5 atunci cand vor aparea. Sunt multi care joaca GH sau Rock Band, dar nu au decat chitara/chitare si microfon. Tobele ar fi de succes, sa poata fi cumparate separat! ;)
Daca afli ceva, poate ma anunti te rog, ia-o ca pe o precomanda. Mersi! :)
-
RvsS - Daca cumpar un produs care are transport gratuit, iar cei de la Fan Curier nu au sediu unde locuiesc eu, cine plateste km suplimentari ? Eu sau voi ? :)
-
oBL1O - daca transportul este gratuit, atunci este asa indiferent unde stai.
-
azi am primit tel de confirmare a precomenzii facuta ieri la wolfeinstein :yes:
-
Buna seara. Am un Elite luat prin ianuarie 09. Astazi a dat 2 rrod-uri, ce am de facut? Astept sa pice de tot sau il trimit la dumneavoastra? Astept un raspuns prompt. Multumesc pentru atentie.
-
ouch,mai mult ca sigur rvs va zice sa`l trimiti .
-
Sali3ri - daca functioneaza acum nu este nevoie de trimitere. Cand/daca va avea o problema constanta, se poate trimite la noi. Avem in stoc si se poate inlocui.