Tocmai am fost sunat si eu pentru Mafia II PS3. Vineri sau sambata se face livrarea. ;)
Tocmai am fost sunat si eu pentru Mafia II PS3. Vineri sau sambata se face livrarea. ;)
Tekken 6 PS3 si PSP s-au ieftinit.
RvsS, o sa aveti la precomanda Assassin's Creed: Brotherhood, si daca da, cam pe cand o sa-l introduceti?
Multumesc.
Salut, nu am informatii despre acest titlu in acest moment.
Da.
Am vazut ca deja unii au si primit jocul. :(
La mine a ajuns. Multumesc GS.
@Hazer: Asa este, iti inteleg supararea:(. Pai ori suntem mafioti, ori nu mai suntem.
Ai fost sunat cumva inainte de catre cei de la Fan Courier?
Nu te suna.
�n Cluj, primești telefon �nainte cu 10-20 de minute. Mereu așa a fost...(și așa e normal - să verifice dacă ești acasă).
In Bucuresti e la fel, m-au sunat de fiecare data.
Depinde de curier, unii suna, unii nu. Noi cerem mereu sa sune, de cele mai multe ori o si fac.
I object!
Sunt din Bucuresti si mereu m-au sunat ( asta insemnand de 14 ori ), nu cunosc pe cineva care sa nu fi primit telefon de la curier, fie ca lucrurile veneau de la gameshop sau nu.
Ciudat. Eu ma trezesc cu ei la usa, pana la ora 10 dimineata, fara niciun telefon. De la sfarsitul lui 2008 tot dau comenzi la GameShop, nu m-au sunat deloc. Ultima comanda am primit-o ieri.
Razvan,o sa aduceti (incepand cu 19 septembrie ) Ps3 de 320 Gb pachetul cu Move?
Ceva info ,pret asteptam
Merci
a doua precomanda de la gameshop la care se intarzie...
degeaba am facut precomanda printre primii la mafia ca oricum nu mi-l da in ziua lansarii.
deci ce rost mai are? am sa ma uit spre webpredator si altii de acum incolo.
thx gameshop.