Da, cam asa, cateva zile inainte de lansare.
Da, cam asa, cateva zile inainte de lansare.
RvsS va fi si collectro's edition pentru PC la Mafia 2 sau va fi doar pentru console?
Thx!
Nu, nu vom avea editia de colectie pentru PC pentru ca nu se produce pentru PC in Europa.
---------- Post added 20-07-2010 at 11:03 AM ----------
Xbox 360 Slim este in stoc si va vom suna astazi daca aveti precomanda :)
In cazul editiei de colectie a jocului Starcraft II nu se aplica codul de reducere de 15%? Dupa ce l-am introdus pretul afisat a fost identic cu cel pentru membri.
Exact, la editia de colectie avem un discount de maxim 10%, este o exceptie de la regula.
mai e vreo posibilitate ca World of Warcraft Battlechest sa ajunga in viitorul apropiat la 60 ron?:P
Astazi s-au si expediat consolele Xbox 360S prin Fan Courier? Multumesc!
RvsS cam cat se aproximeaza ca ar fi Kinect la voi ca am vazut pe amazon ca l-au bagat deja la precomanda?
Sper sa nu depaseasca 600 Ron?
Da 149 Eur fara TVA sau cu Tva si fara adosul firmei respective....deci eu zic ca ar ajunge in jur de 800 Ron pe putin!
Cam asa este pacat traim intr-o tara de toti baniiQuote:
la ce pret are nu vad cum la noi ar fi 600 roni
Pretul pentru Europa e �149.99 care din start e 640 RON. :|
la ce pret are nu vad cum la noi ar fi 600 roni :(
Assassin's creed 2 contine cumva vreo scena cu acte sexuale sau nudism?
just kiss.
Ca tot pica intrebarile astea din senin, stiti cat s-a mai facut kilogramul de cartofi? =D>
thanks RvsS, am rezolvat ca am sunat la voi si s-a clarificat problema.
cum pot afla daca a fost trimis coletul?
cei de la fan curier habar n-au :(
SirAndrew - cel cu consola? Stii replica mea obisnuita- da-mi emailul tau pe PM si verific la fan :)
thanks, ti-am dat pm.
problema era sa stiu daca ajunge azi... daca mai astept in locatia asta unde ar trebui sa primesc coletul, sau ramane pe maine.