Ma scuzati daca s-a mai pus intrebarea asta dar o sa aduceti RE5 gold edition?
Ma scuzati daca s-a mai pus intrebarea asta dar o sa aduceti RE5 gold edition?
Nu vom aduce.
Este in transport catre noi si va fi disponibil in jur de 8. Nu stiu inca daca + sau - o zi.
vreau 1 bucata fifa 11 .. imi ajunge pana maine daca efectuez comanda de pe site ? ms
Asa ceva o sa aduceti Razvan?:evil:
Ti�sto -Dj Hero 2 Packages
Din pacate, nu.
Tricoul Medal of Honor este pe mai multe marimi sau doar XL ca cel Red Dead Redemption? :)
L.E: Scuze,nu am vazut
e pe mai multe marimi...citeste mai sus
Salut Razvan, mai aveti cumva pe stoc Pagina Produsului ? Daca nu, cand mai primiti bundle-luri cu PS3 si ce garantie au. Multumesc.
Revin cu intrebarea asta, poate atunci cand am pus-o prima data era prea devreme...
Fallout New Vegas Collectors Edition (Xbox 360) veti aduce? Multumesc.
Din pacate, desi am incercat, nu vom putea aduce editia de colectie. Am primit mai multe intrebari, dar nu am reusit. Este editie foarte limitata ca productie si nu a putut reveni.
---------- Post added 05-10-2010 at 10:11 PM ----------
S-a epuizat de curand. Consolele PS3 au 2 ani garantie, vom vedea ce anume putem aduce in viitor (poate noile console).
un Gran Turismo 5 cand vedem si noi la precomanda?
Da, incercam, revin cu info.
O mare surpriza in cateva zile pe site. (nu, inca nu este GT5, dar lucram si la asta). Tineti aproape.
Cine ne scrie aici cam care ar fi surpriza si este cel mai aproape primeste un premiu (tot surpriza)!
Edit: Cu Move raman si eu daca nu imi vine alta idee
Va rog, o singura optiune :)
Desfasuram si pe facebook actiunea, un premiu aici si un premiu pe facebook, nu trebuie sa scrieti in ambele locuri :)
Pret special la precomanda PS Move sau Vanquish.