Eu fac imediat pre-order la un joc(daca ma intereseaza ) ...cum apare pe site . In caz ca ma ragandesc pana in ziua lansarii ...pot oricand sa spun la tel cand sunt sunat ca nu mai vreau jocul ...dar cel putin imi asigur un pret f bun ;)
Eu fac imediat pre-order la un joc(daca ma intereseaza ) ...cum apare pe site . In caz ca ma ragandesc pana in ziua lansarii ...pot oricand sa spun la tel cand sunt sunat ca nu mai vreau jocul ...dar cel putin imi asigur un pret f bun ;)
Ca sa lamuresc:
Uneori nu avem toate informatiile si punem produsele la precomanda cu luni de zile inainte. In acel moment nu se stiu toate detaliile - costuri, costuri de transport, taxe, etc.
De asemenea, noi incurajam procesul de precomanda. Ne ajuta atat sa estimam ce interes exista pentru produs si este si o recompensa pentru cei ce urmaresc site-ul nostru si precomanda imediat cum apare un joc. E un fel de "excitement bonus" daca vreti.
Dupa o perioada insa, lucrurile revin la normal, la pretul obisnuit al produsului.
Sper ca v-am lamurit, daca mai sunt intrebari, va rog - nu ezitati.
Da, sigur, orice precomanda se onoreaza la pretul cel mai mic posibil - fie pretul cel mai mic din momentul precomenzii, fie la pretul nou mai mic daca se ieftineste produsul cumva (aceste situatii sunt mai rare, de aceea o precomanda timpurie asigura un pret bun in general).
rockband 3 pe cand Razvan?
@RvsS: Ai idee, Force Unleashed 2 versiunea Xbox va ajunge la timp pentru a fi la noi vineri?
Multumesc.
Rock Band 3 va fi in stoc in 2-3 zile.
---------- Post added 25-10-2010 at 12:02 PM ----------
AlanPoe - este in transport spre noi, sa vedem cat de repede va ajunge. Revin cu info.
Prototype non-platinum mai aveti pe stoc? Dar GI Joe The Rise of Cobra? Ma intereseaza sa fie si sigilate in tipla cu sigla PS3 pt ca le vreau pt colectie.
Prototype - nu .
GI Joe Rise of the Cobra - este in stoc.
Call of Duty Black OPS si Need for Speed veti avea in ziua lansarii?
Multumesc.
Raskolnikov1944 - nu pot prezice viitorul, dar cred ca da. Sunt sanse aproape inexistente ca in cazul acestor 2 titluri sa avem intarzieri.
---------- Post added 26-10-2010 at 11:54 AM ----------
Fallout New Vegas acum in stoc.
aduceti smackdown vs raw 2011? daca da cand o sa il aveti ?
Hrdcore - Nu aducem acest titlu.
Razvan, cei care au precomandat rock band 3 primesc ceva bonusuri? Din ce am vazut pe site-ul oficial, se ofereau dlc-uri gratuite(3 parca) odata cu precomanda. Si totodata, chitara oficiala fender stratocaster, cea adevarata, o veti aduce cand se lanseaza?
G-XtremE - nu am informatii despre DLC-uri, nu cred ca primim astfel de bonusuri. Chitara, daca este distribuita de EA si ne va fi oferita, o vom aduce. Daca este produsa de o firma cu care nu avem contract, atunci nu o putem aduce.
RvsS Call of Duty Modern Warfare 2 pentru Ps3 cand o sa mai fie pe stoc si la ce pret?
Salut,
iata-l din nou aici Pagina Produsului. Este in stoc.
---------- Post added 26-10-2010 at 08:06 PM ----------
Foarte multe editii noi de Assassin's Creed Brotherhood pe site. Noutati
De asemenea, varianta de PC pe site, acum la precomanda.
Variantele de PS3/Xbox 360 au un pret incredibil de mic - incepand de la 179,9 lei!
CODEX edition pe cand? Oricum preturile sunt foarte bune! Great job!
Codex edition PS3 in cateva zile, cantitate limitata.
Xbox 360 - e ceva mai limitata cantitatea, posibil sa vina la cateva zile dupa lansare, va fi pe site cand vom avea informatii exacte.
ati gresit din greseala:D data lansarii la Pagina Produsului