Stați puțin, ce Codex, unde a fost anunțat?
Stați puțin, ce Codex, unde a fost anunțat?
Ah, văzusem postul respectiv, dar nu am �nțeles exact de unde apăruse prețul ..
Razvan daca cumpar http://gameshop.ro/images/games_thumb2/6077.jpg Gran Turismo 5 voi putea beneficia de reducerea de 20%...ca reducere pentru membri nu avem......Si il vom putea primi pe 24-25 sau mai tarziu?
mda.. nici urma de telefon pt asasin...
am facut comanda printre primii, chiar nu puteti sa dati o sortare la lista aia de comenzi in functie de data efectuarii?
parca vad ca nu il am vineri... si nu chiar nu sunt pesimist, ci doar realist :P
Nu va suparati dar unii dintre voi parca v-ati ghida si programa viata dupa aparitia jocurilor. Daca nu ajunge chiar vineri, ce? Nu te obliga nimeni sa iei de la ei. Daca pe luni-marti nu il ai, atunci da, e o problema si ti-as intelege nelinistea, dar asa..:)
No offence
Razvan, filme Blu-Ray cand vedem pe site?:D
La fel s-a �nt�mplat și la mine, iar cei care se pl�ng că nu l-au primit �ncă, probabil au aceeași problemă.
Salut,
1. Se poate folosi reducerea de 20% din COD 7 la orice joc, o singura data. Inclusiv la Gran Turismo 5. Nu stiu inca pe ce data va veni, distribuitorul a spus ca ajunge la timp, dar trebuie sa asteptam sa vedem cand va fi in stoc. Informatiile pe care le am acum sunt ca va veni la timp.
2. Codex edition PS3 va fi pus pe site maine dimineata pentru ca atunci vom sti exact cate unitati sunt in stoc. Nu trebuie sa dati refresh, voi anunta si aici prezenta lui.
3. Pentru toate editiile de Brotherhood se va suna maine. Atunci va putea si sa plece de la noi catre dumneavoastra si va ajunge pe 19.11. Exceptie fac doar anuntatele Auditore X360 si D1 X360.
Multumesc.
---------- Post added 17-11-2010 at 06:10 PM ----------
Salut, maine se va suna.
Răzvan, mulțumim pentru info, dar legat de prețul ediției Codex ce se aude p�nă la urmă? Ultima oară c�nd am �ntrebat, estimai �n jurul a 400 ron, s-a modificat ceva de atunci?
a zis aici:
eu vroiam sa aduceti si ceva accesorii... daca tot aveti parteneriat cu ubisoft..
ca de exemplu:
http://ecx.images-amazon.com/images/...xL._SS500_.jpg
Vai dar e superb! =D>=D>
Dap, e super tare.
Oricum, eu imi astept Auditore Edition de PS3 vineri ca pe nu stiu ce:D! Bine, mai intai astept telefonul de maine:).
Salut Razvan! NBA Jam Xbox 360 veti avea? Multumesc!
Hai ca tocmai am facut si eu o precomanda la AC Standard Edition, pe ultima suta. Tinand cont ca majoritatea barosanilor de pe aici au optat pentru editiile de colectie, sper sa primesc si eu jocul maine :) Referitor la skin-ul de MP bonus, il mai prind si eu?
Editia Codex de la Assassin's Creed Brotherhood PS3 poate fi comandata acum: Pagina Produsului.
---------- Post added 18-11-2010 at 11:28 AM ----------
Codul de MP - da.
Referitor la livrare - sper sa apuce colega mea sa te sune sa confirmi si sa trimitem.