da da .. era sigilat. Deci crezi ca il schimba ?[COLOR="Silver"]
...poate o sa zica ca'i vrajeala si ca fac eu pe nebunu
da da .. era sigilat. Deci crezi ca il schimba ?[COLOR="Silver"]
...poate o sa zica ca'i vrajeala si ca fac eu pe nebunu
Normal ca il schimba. Si eu am avut probleme d-astea cu ei. Au fost foarte prompti si au rezolvat rapid.
ca le-am si trimis un mail asa ... de suferinta ..da pe buna dreptate frate ..ca iti pica fatza cand vezi :). L-as trimite atunci pe luni inapoi dupa ce imi raspund si sper sa ma rezolve in timp util
---------- Post added 22-01-2011 at 02:15 PM ----------
si inca ceva ...daca cumva stiti careva de unde as putea sa iau un hdd 250 gb xbox 360 slim....din romania de undeva. Nu tare m-as lungii pentru comanda ebay. help ?
100% iti vor rezolva problema! Doar asteapta sa iti raspunda razvan sau ia legatura cu ei telefonic! Bafta!
Mersi fain bro ..
Salut,
te rog sa ne contactezi (Contact) si vom rezolva problema, iti va da colega mea la telefon cand suni toate detaliile. Multumesc.
---------- Post added 22-01-2011 at 09:44 PM ----------
Deocamdata nu avem informatii, dar daca vom putea aduce acest tip de produs cu siguranta o vom face.
Daca editia de colectie se va lansa in Europa sunt sanse 99% sa o aducem si o vom pune la precomanda in cel mai scurt timp.
---------- Post added 22-01-2011 at 10:04 PM ----------
Acum chiar apare - Duke Nukem Forever la precomanda - Noutati .
Editia de colectie de la Heroes 6 isi va mentine release date-ul de 1 martie?
pe site-uri de afara am vazut alta data...
Data la Heroes este aproximativa, se va modifica cand vim primi instructiuni.
---------- Post added 24-01-2011 at 04:57 PM ----------
LA Noire la precomanda Noutati
Salut.pentru a deveni membru in clubul gameshop trebuie sa fac comanda in valoare de 280 lei de odata?sau se iau in calcul si mai multe comenzi care in timp ajung la valuarea de 280?
Razvan vreo idee daca aduceti Rift: Planes of Telara? E un MMO nou pe care l-am jucat in beta si e superb...
Am facut si eu precomanda pentru LA Noire...pretul este destul de bun si un asemenea joc nu trebuie ratat :)chiar daca se lanseaza peste 4 luni
---------- Post added 24-01-2011 at 07:36 PM ----------
Am uitat sa inteb...jocul va fi in engleza la gameshop?
blondutzu- am intrebat de Rift si revin.
Referitor la produsul: Pagina Produsului
Stiu ca era disponibil la preorder pana pe 11 ianuarie si dupa aia nu mai puteai sa faci preorder. Eu am preorder pe un site de afara dar ma gandeam sa-l anulez si sa fac la voi.
E vreo problema daca fac comanda acum? N-as vrea sa am surprize si sa raman fara...
Multumesc.
Si inca o intrebare. Pe net gasesc peste tot informatia asta:
Deci http://gameshop.ro/game.php?id=6139 are Plasma Cutter sau nu? Sa stiu daca fac preorder :)Quote:
Now the bad news, this collector’s edition has only been announced for the U.S., the EU version contains all of the above – except the Plasma Cutter.
bravo pt l.a. noire...
la 195 ron e imbatabil pretul :) ma asteptam la ceva de genul 270 fara reducere pt membri. :naughty:
si ce ai gasit? doar ca versiunea de xbox si pc are plasma cutter?
Pentru Europa da, versiunea de PS3 nu are. In US toate versiunile au Plasma Cutter.
mda, credeam ca doar EU are jocul in plus pt move... dar in US e si jocul si e si plasma cutter...
urata discriminare, de aceea l-am comandat si eu pe xbox... insa ma mai gandesc :)
stiti cumva daca jocul mare ds2 merge si el cu move? sau doar joculetul in plus?