OH NOES!!!!! :wall::wall:
Pana acum era vorba de o intarziere pana pe 4 februarie. Acum e vorba de 11?? :((:wall:
RvsS, poti clarifica, te rog? Toate sursele pe care le-am putut gasi vorbesc despre intarzierea lansarii in Germania datorita unei usoare "editari" impuse de cenzura, dar in restul Europei data ramane aceeasi (sursa). Asa ca mi-as dori sa aflu daca este o balbaiala EA Europa (si/ sau Romania) sau ne va parveni o versiune modificata. Si, daca tot suntem la capitolul "editii speciale", poti afla te rog in ce limba/ limbi sunt textele din editiile vandute de voi (eu am comadat Collector's)? Multumesc!
Salut,
intarzierea va fi din pacate doar la noi, exista o problema pe care incercam sa o rezolvam, dar nu se va reusi inainte de data la care se facea transportul si de aceea va intarzia. Cat de repede se rezolva vom face un transport special si va tin la curent cu data cand va fi in stoc.
Referitor la versiune - din informatiile pe care le am nu are nicio legatura cu modificari de vreun fel, noi ar trebui sa primim versiunea in engleza, tot jocul in engleza. Editiile de colectie sunt in engleza.
Singurul care va fi localizat (adica coperta si manualul in limba romana, jocul evident in engleza) este jocul standard de PC. Editia de colectie de PC va fi in engleza complet.
Va stau la dispozitie pentru orice alte informatii.
Multumesc pentru info, totul clar. Eu am comandat Collector's pentru Xbox 360, dar presupun ca situatia este aceeasi d.p.d.v. limba.
de abia azi am facut si eu comanda la dead space 2 collector pt xbox 360...
sunt suficiente bucatile pe care le aduceti sau se poate intampla sa mai ramana comenzi neonorate?
vreo sansa sau aduceti Shogun 2?
eventual si o editie de colectie?
Vedem MK CE pe site saptamana viitoare?:D
Razvan poti confirma ceea ce a afirmat un coleg forumist?
Quote:
Perhaps you want to play SOCOM 4 before it's released.
Adding to the list of reasons one would want Killzone 3, the game will serve as a PlayStation 3 owner's ticket into the system's next big exclusive shooter, SOCOM 4: U.S. Navy SEALs.
Din pacate, nu am acces la informatii despre ce ar putea contine Killzone 3 in pachet, asa ca trebuie sa asteptam sa apara.
---------- Post added 21-01-2011 at 12:05 AM ----------
Deocamdata nu am informatii.
---------- Post added 21-01-2011 at 12:06 AM ----------
Vom aduce sigur, dar nu stiu exact cand va fi la precomanda. Oricum, vom avea un pret foarte bun in primele zile de precomanda, asa ca fiti pe faza.
ah, pe langa shogun 2 poate te interesezi daca poti si de IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover, ca e distribuit de ubisoft...
Da, acest titlu va veni si il vom trece la precomanda in scurt timp.
Promotia zilei nu mai e demna de numele "Promotia Lunii"
Caci cred ca au trecut 2 luni jumate de cand e aia pe site.
Si vei anunta si aici te rog cand adaugati MK pe site? Nu de alta dar nu prea ma descurc cu search-ul pe GS:D. THX
Veţi aduce ediţia de colecţie pentru Need for Speed Shift 2 ? �mi cer scuze dacă a mai fost pusă această �ntrebare.
macar un limited edition de genul lui nfs hp ar fi de ajuns.
salut , am facut o comanda pentru jocul gta 4 ...xbox 360. de pe siteul celor de la Gameshop. astazi ( sambata ) mi-a ajuns . Am comandat-o prin fan-curier. Toate bune si frumoase pana cand desfac coletul , desfac si carcasa jocului si observ ca nu e JOCUL inauntru , doar harta si guidebook'ul. Ce ma fac ? as putea sa-l returnez si sa primesc altul valabil , sau banii ... pentru ca nu-mi convine nici macar putin sa stiu ca am dat 130 ron pentru carcasa&harta. va rog dati-mi un raspuns.
cred ca l-a sustras vreunul de la depozit....
S-au mai intamplat dintr-astea si cei de la Gameshop au schimbat jocurile cu problema asta! Nu cred ca la depozit l-a sustras cineva... caci jocul era sigilat, nu???