Da am vazut, pacat ca nu se incadreaza in acea perioada dar totusi 50% reducere este o oferta foarte buna...
Da am vazut, pacat ca nu se incadreaza in acea perioada dar totusi 50% reducere este o oferta foarte buna...
Salut Razvan,
Am uitat sa bag codul pt reducere cand am dat comanda. Se mai poate modifica sau pot sa-l comunic cand fac confirmarea telefonica?
cel mai bine faci inca o comanda :D
Deci inteleg ca putem da comanda de acum si se va aplica reducerea, chiar daca inca suntem pe 18 februarie?
Si inca ceva, codul de reducere unde se baga, pt ca am ajuns in ultimul stadiu al comenzii si n-am observat unde sa-l bag :)
cat e taxa de transport la pachetele sub 189 ron?...
l.t: nu-l gasesc....oare sunt chior?:)
daca bagi codul de pe prima pagina nu ai taxa de transport.
check it
gata..comandat Figuria Altair+GT5 :D...
Multumesc Gameshop :)
Am comandat si eu :D 4x WoW game cards (oferta de 2 la pret de 1), un tricou WoW si un AF cu Altair (care mai mult ca sigur ca nu o sa imi ajunga in veac amin la ce oferta faina ii). Marti me haz goodies!
Preuspun ca figurine cu Altair nu mai sunt, insa as fi vrut sa comand. In schimb am comandat un Collector's de WoW Cataclysm, 150 ron, la care vad ca dati si un poster, o oferta foarte buna. Multumesc GameShop.
Tocmai acu' apare oferta, cand am spart banii pe niste chestii, acu' 3 zile as fi luat tot shopul :D
le comandati voi... dar... oferta este valabila si pentru figurine si game carduri? ? ?
Pagina Produsului + codul de membru = 120RON cu totul?
Ofertele nu se cumuleaza. Reducerea de 50% se face doar la pretul standard al jocului. Codul de membru aduce doar transport gratuit.
Pai da.. Si aia nu inseamna 120 RON?lol
Nu, e 119.95 RON defapt. ;)
Daca dau duminica comanda de 2 jocuri, cand ajung?