si eu as vrea sa stiu acelasi lucru...am dat comanda pe 24.04 si inca n-am fost sunat..
si eu as vrea sa stiu acelasi lucru...am dat comanda pe 24.04 si inca n-am fost sunat..
BLAUPUNKT - da, erau suficiente unitati in stoc, nu cred ca vor fi probleme.
ok si m-a asiguri ca maine voi fi sunat si vineri voi primi jocul ?
Quote exemplu : b) O comanda efectuata miercuri dupa ora 13:00 va fi preluata joi si veti fi contactat in telefonic sau in cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, daca avem confirmarea dumneavoastra telefonica in cursul zilei de joi.
BLAUPUNKT - asa se lucreaza in mod obisnuit, da. Nu pot oferi eu in nume personal garantii, dar daca ai primit email de confirmare a comenzii si vei putea raspunde maine, vom trimite coletul.
Oamenii care au acut precomanda la "Duke Nukem Forever" de pe site-urile din Vest au inceput sa primeasca codurile de "First Accsess Club", noi cei cu precomanda la GameShop cand o sa le primim?
RaduValentin - in cateva zile.
Așa cum am vorbit, am mai �ncercat ieri să revin cu un telefon și tot nu mi-a răspuns cineva. Am mai sunat azi de trei ori și nu dau de nimeni. C�nd o să primesc și eu Kollecter's Edition?
LE: Am fost sunat, mi s-a zis ca am facut comandă pentru Xbox (știu sigur că am facut pentru PS3), si că �l voi primi peste două săptăm�ni :))
pai vezi pe confirmarea pe care ai primit-o pe mail dupa comanda daca ai facut de ps3 sau ai gresit facand de xbox ;)
si chiar s-a dat tot stocul de editii de colectie de ps3?
goodfellam - am rugat sa se verifice si daca mai este in stoc sa se trimita versiunea PS3 catre tine.
Acum o zi am comandat Crysis 2 si Mini Ninjas, ambele pentru PC. Azi le-am primit pe ambele inclusiv cureaua EA dar n-am primit figurina la Mini Ninjas. Pe site scrie ca inca mai este valabila oferta cu figurina si cand am fost sunat sa confirm comanda operatorul mi-a zis ca primesc si figurina la Mini Ninjas. Deci care este motivul pentru care nu am primit-o?
psypc2 - da-mi PM cu adresa ta de email te rog.
Multumesc pentru Tomb Raider: Underworld :)
Salut, am facut o precomanda la Mortal Kombat 9 pentru PS3, pe data de 17.04 si nu am primit nici macar un telefon. Am incercat sa sun eu acum 2 ore, dar nu a raspuns nimeni.
Am vazut ca multi deja au primit jocul si eu am ramas cu buza umflata... as dori un raspuns.
thedeadman14 - programul este pana la ora 17, daca ai sunat dupa aceasta ora nu mai este cineva care sa preia apelul. Da-mi PM cu adresa ta de email, trebuie sa verificam ce s-a intamplat, dar in acest moment nu mai avem MK de PS3.
Pe de alta parte - am inteles ca te descurci la FIFA 11, pot sa recomand unui amic sa te adauge pe PSN (cand va fi din nou activ)? :)
Salut.
�n perioada dec. 2010 - aprilie 2011 am cumpărat de pe gameshop mai multe jocuri de la EA, dar nu am primit niciodată vreo curea.
Acum aprox. 2 săptăm�ni am dat comandă de Skate 3 la voi (au fost ceva probleme cu transportul - mi-a ajuns după vreo 5 zile de la confirmare). C�nd am fost sunat pentru confirmare, am �ntrebat-o pe operatoare dacă voi primi şi cureaua, iar această mi-a confirmat acest lucru. �n schimb nu am primit nici o curea. Sunt useri de pe forum care au c�te 4-5 curele primite.
Tomb Raider Trilogy a ajuns la mine just now , Thnx RvsS
intrebare: Prince of persia Trilogy cand o sa il aveti pe stoc ?
& posibilitatea Ridicarea jocurilor de la sediu o sa fie vreodata posibila ?
anotherchild - imi dai te rog un PM cu emailul tau.
BLAUPUNKT - Prince of Persia este in stoc astazi. Da, va exista posibilitatea ridicarii din Bucuresti, dar nu de la sediu. Va vom tine la curent.