Problema a fost analizata in detaliu si nu se va implementa in perioada urmatoare, sunt foarte multi factori la mijloc.
Problema a fost analizata in detaliu si nu se va implementa in perioada urmatoare, sunt foarte multi factori la mijloc.
Oricum, surprinzator ca ati luat si asa ceva in calcul, bravo :)
Multumim. Nu este chiar surprinzator, totusi are peste 10 ani firma pe piata, ne-am mai gandit la una-alta in acest timp :) Doar ca nu se pot implementa toate ideile, cel putin nu momentan.
daca implementati macar chestia aia cu ridicatul jocurilor de la sediu din bucuresti, eu ma declar multumit.
si economisiti si bani!
Nu pot spune mai multe momentan :)
Chestia cu buy-back nu stiu cat timp va mai functiona. Online pass-urile o sa fie din ce in ce mai des-intalnite, chiar daca ne place sau nu
Produsul asta este pe stic? Pagina Produsului
Stiu ca pe site scrie ca da, dar nu stiu cand a fost facut ultimul update la stoc. Multumesc.
Update-ul se face zilnic, produsul este in stoc. Multumesc.
---------- Post added 05-05-2011 at 03:14 PM ----------
Brink si Dirt 3 sunt la precomanda in acest moment.
Brink ajunge in ziua lansarii ?
got_game - data este trecuta pe site, momentan este estimata la 24.05.
Daca dau precomanda la Brink , voi fi sunat pentru confirmare in zilele acestea sau inainte de a ajunge jocul in stock ?
In momentul in care jocul va fi in stoc, adica ar fi luni (23.05) sau marti (24.05). Aceste date pot varia usor in functie de transport.
Se poate verifica daca precomanda mea pentru LA Noire e valabila? Am facut-o inainte sa se modifice pretul si sa stiu daca e OK sau daca ma orientez sa iau din alta parte.
Problema e ca am pus LA Noire in aceeasi comanda cu Dead Space 2 pentru care n-am mai confirmat (am fost sunat de 2 ori dar nu puteam raspunde la telefon in zilele respective) si mi-e teama sa nu se fi anulat avand in vedere ca faceau parte din acelasi nr de comanda.
cum sa te fi sunat pt la noire cand ei suna numai cand au jocul in stoc?
si s-a zis de o mie de ori ca se pastreaza pretul la care ai apucat sa comanzi.
nice, dar nu are nici o editie de colectie?
am inteles maestre foarte bine, stai calm si nu te mai zburli aiurea, pentru ca risti sa pari doar un mic patetic.
have fun.