Hmm, intr-adevar am mai folosit pana acum codul, dar de data aceasta nu am zarit casuta in care ar trebui sa il introduc. :-S
x2z - poti baga codul de membru sau codul de pe acest site. Chiar daca nu exista reducere de pret, ai transport gratuit.
Chiar daca nu bagi codul si vrei sa il ridici de la magazin, sunt 2 modalitati:
a. Cand te suna colega mea in septembrie sau cand se lanseaza jocul spui ca vrei de la magazin si il vei plati la pretul din precomanda.
b. Am atasat un printscreen - cand ajungi la adresa apesi pe Adauga o adresa noua si scrii GameShop Concept Store. Si se inregistreaza dorinta ta de a-l ridica de acolo. Va fi confirmata telefonic oricum la lansare, deci nu e ceva batut in cuie.
Salut,
Se vor mai trimite DLC Codes pentru L.A. Noire? Inca nu am primit nici un mail de la GameShop si ma intrebam daca s-a epuizat stocul de coduri.
Multumesc
morpheus2k5 - nu , nu s-a epuizat, scrie-ne.
De Deus Ex: Human Revolution se stie ceva? Va fi disponibil pentru precomanda?
Nicio veste despre Infamous 2 ?
Doar astazi la magazinul fizic GameShop Concept Store, reducere 50% la orice produs din stoc. Sunt acolo si Brink si COD Black Ops Prestige Edition si multe alte bunatati. Reducerea se aplica doar in magazinul fizic, nu si pentru comenzile din magazinul online.
Intra si consolele in ecuatia asta?Just asking...
Pacat ca nu e vreo mini-promotie si pe site, macar pentru cei din provincie. Ar fi fost bine daca puteam ajunge la Bucuresti la magazin.
N-ai mila si de cei care-s la servici la ora asta ;)) Pana cand ajungem noi mai prindem ... stii tu ce :)))
spiridusu - nu.
Ve ti mai avea promotii si pe site in viitorul apropiat ?
Aveti cumva Mortal Kombat pentru Xbox 360 in magazinul fizic?