-
ok. merci de raspuns
se poate sa dai un anunt aici cand ai cate o veste legata de editiile alea te rog?
-
-
Veti aduce DS: Scholar Of The First Sin(ps3)?
-
Nu vom aduce acest titlu.
-
Salut , Resident evil revelations 2 va contine si acele dlc-uri : Power Weapon Pack , Sharpshooter Weapon Pack ? . Multumesc !
-
In urma acordului cu Bethesda, avem acum pe site si produsele acestui mare publisher.
Puteti de examplu precomanda The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited
http://gameshop.ro/search.php?platfo...el&AC_=tamriel
sau Wolfenstein Old Blood:
Pagina Produsului
-
De curiozitate...la voi ce se intampla cand incercati sa accesati gameshop.ro? Pe mine ma redirectioneaza automat pe ceva site turcesc...:-/
-
-
mdea....credeam ca am eu ceva virusi....e bine de stiut ca toata lumea pateste asa :))
ma redirectioneaza pe un site wattpad turcesc
Hilaye - Bölüm 3 : Layne & Baraka Sokakları - Page 1 - Wattpad
-
Lucram sa rezolvam problema, multumesc.
-
Stimati domni, stimate doamne,
vom avea pe site o cantitate foarte limitata a jocului Witcher 3 Wild Hunt PS4 Collector's Edition. Voi anunta aici cand va fi disponibila pentru precomanda. Estimez ca se va epuiza in cateva minute, deci logati-va in cont si va voi anunta. Vom putea onora 1 unitate/comanda. Multumesc.
-
-
-
Stiu ca e stoc limitat, dar totusi... de ce asa mare pretul?
-
Este nivelul european de 199.9 eur.
-
Mda, cam măricel prețul, prin Europa a fost la 150 de euro. Prețul asta se apropie de UK din păcate :(
PS: când spun Europa ma refer la Amazon si Gamestop
LE: vad ca si vecinii unguri îl au tot la 150 :( păcat ca nu se încurajează deloc piața locală.
-
Vecinii unguri nu il mai au disponibil pe PS4, de fapt nu mai este cam pe nicaieri. Am reusit sa il aducem, sa il oferim si sa anuntam aici prima data ca sa aiba prioritate membrii forumului dar tot nu e bine... nu se incurajeaza piata locala :-/ Ma rog, sold out momentan, daca va mai fi disponibil voi anunta tot aici prima data.
-
E o părere, a unui consumator de rând, nu colecționar. Pt cei care nu au apucat e ok pt piața locala, dar in niciun caz ceva extraordinar.
PS: Eu ca si membru Gameshop de vreo 7 ani nu m-am simțit niciodată mai special. Cu acel cod trimis pe mail am ieșit de cele mai multe ori mai rău decât la alți retaileri din România. Stiu povestea cu en gros, nu mai e nevoie
-
Nu se incurajeaza piata locala :))
Sunt de acord sa va incurajez cand aveti preturile cele mai avantajoase, sau macar egale cu concurenta. Daca as face "pomana" la fiecare distribuitor/ retailer cu 50 euro in plus la fiecare produs, as ajunge sarac.
-
hey eu tot incerc sa imi fac cont si imi zice ca o aparut o eroare.
vreo idee?