Despre ce joc vorbesti?
Deus Ex
Nu, editia limited de PC a fost epuizata prin precomenzi, nu se va mai putea modifica pretul la ele, nu mai pot fi precomandate pe site.
---------- Post added 18-07-2011 at 12:43 AM ----------
Da, aducem CE, se poate precomanda pe site, nu se va ieftini.
---------- Post added 18-07-2011 at 12:43 AM ----------
Facem toate eforturile sa ajunga la voi in ziua lansarii.
OK, deci la aparitie cand o sa fiu contactat de voi o sa refuz comanda la Collector's Edition si raman cu editia normala.
Veti aduce Editia de colectie la Batman AC ?
Este posibil, dar nu am informatii exacte deocamdata.
Nu va mai reveni in stoc foarte curand.
---------- Post added 19-07-2011 at 02:14 PM ----------
1. Editia standard de Deus Ex PS3 si Xbox 360 nu va fi chiar standard, va avea bonus o misiune speciala, detalii pe site.
2. Vom face o lansare la Call of Juarez vineri dupa ora 16 la GameShop Concept Store (str. Sf. Vineri, nr. 25). Sunt multe surprize, premii, va asteptam sa testati si jocul.
revin, am multa rabdare de felul meu, dar inca nu mi-am primit toti banii...am sunat(ocupat), trimis mail(fara raspuns)
Salut,
am verificat, am inteles ca sunt 2 facturi de retur care s-au procesat in functie de momentul in care a venit returul, astfel ca s-au trimis (sau se trimit) banii in 2 transe, cate una pentru fiecare factura. Prima factura am inteles ca deja ar trebui sa intre, a doua ca va intra la tine in scurt timp.
Numai bine.
returul a ajuns la voi la o zi distanta...prima transa de bani a intrat acum mai mult de o saptamana...
Retururile nu se proceseza imediat ce au venit si platile nu se fac imediat ce se proceseaza returul. Am primit si dovada platii pentru tine, deci nu ar trebui sa fie nicio problema in acest sens. Numai bine.
hey
pot sa aflu aproximativ cand o sa creasca pretul la Battlefield 3 la ps3 sau aceste informatii sunt interzise?
SS4 PC mai aduceti ? Sa stiu daca mai astept sau il cumpar din alta parte. :)
Dead Island precomanda ? anything ? .. :D cam pe cand available ?
Vom avea parte de ceva reduceri la lansarea Call of Juarez ?:D
Harilip - nu am aceasta informatie inca.
darkpaul13 - preturile la Call of Juarez au fost f. mici la precomanda pana acum cateva zile. Nu se ofera acum reduceri suplimentare.
stefipsy - Dead Island nu aducem.
Johnny
- daca te referi la Arcade Edition, va fi in stoc in foarte scurt timp, cateva zile.
codul de discount se aplica si la precomenzi?
Da. La orice produs care are pret de membru. Chiar daca nu are, ai transport gratuit.