Big big thumbs up Gameshop, tocmai a ajuns si la mine.
Big big thumbs up Gameshop, tocmai a ajuns si la mine.
aveti call of duty modern warfare 2 pc pe stoc ?
Da, PS3 si PC in stoc.
Hmm, da s-a cam scumpit slimul de 4gb nu gluma.
Fan curier zice ca a ajuns la ei la 12 si nu l-au putut expedia azi ca erau deja pe teren curierii. Mi se pare aiurea ca avand precomanda sa primesc mai tarziu decat toata lumea produsul. Si era si collector's edition. La fel ca si al black ops... Ma rog am vazut ca unii l-au primit la timp. A, si sunt din Bucuresti.
Tocmai am achizitionat o consola de la dumneavoastra, am platit cu cardul, iar cand curierul a ajuns mi-a zis ca am de plata 1400 de RON pentru ca e plata la ramburs. Mi-a zis sa va anunt sa-i trimite-ti un mail firmei de curierat ca sa renunte la ramburs. Astept o rezolvare cat mai repede. Multumesc anticipat!
Pr3dator39 -salut, am trimis email, colega mea te va contacta maine ca sa vedem unde este problema si sa rezolvam in cel mai scurt timp. Multumesc.
---------- Post added 07-12-2010 at 06:09 PM ----------
Fan Courier .... ma abtin. Am trimis toate coletele MAI DEVREME decat era necesar, mai devreme decat trebuia ca sa ajunga la timp, tocmai ca sa fim siguri ca nu sunt probleme. Au avut o zi intreaga sa proceseze, sa distribuie, iar azi, pe 7.12.2010 trebuiau livrate, fara exceptie. In general nu vreau sa acuz pe nimeni, dar de data asta este 100% vina Fan Courier. Se vor lua masuri, este inadmisibil.
Am avut nevoie de jocul Wow cataclysm pana la cel tarziu 16:00, l-am cumparat de la alt magazin.Curierul a ajuns la ora 17:49 si am fost nevoit sa refuz coletul.Scuze gameshop.
Multumesc Razvan. Am primit mailul, sper sa se rezolve. M-am speriat cand a ajuns la usa si mi-a zis ca trebuie sa platesc 1400 de lei.
:D
Am patit si eu la fel cu un replacement, a venit cu ramburs, a dat mail la Fan colega lui Razvan, iar a doua zi a venit curierul cu el in dinti, fara sa mai ceara ramburs, deci nu iti fa griji in privinta asta.
Razvan faceti va rog ceva cu stocurile de pe site..nu zice nimeni sa fie updatate in real time, dar macar sa fie totul cat de cat la zi..am comandat produse care apar cu In Stoc nici macar Stoc Limitat si mi s-a spus ca nu mai sunt de mult.
Hardware Kinect aduceti pana in 13 Decembrie?
RaduValentin
saptamana viitoare, dar nu stiu exact pe ce data.
muggs - Uptate - s-a facut modificarea de stoc. Multumesc.
Azi urma sa primesc si eu PoP Collection. M-a sunat omu de la Fan, n-am raspuns pentru ca eram in autobuz spre munca, l-am sunat dupa 5 minute si mi-a zis ca el a venit la mine la bloc, dar ca pe pachet si nicaieri nu era trecut nr. apartamentului si ca acu deja plecase.. de 15 minute /:) Si ca poate vine maine dimineata.
De mentionat ca nu a sunat inainte sa ajunga la mine, dupa cum era normal, si ca a.. apreciat gresit sa zicem.. intervalu dintre apelul lui si al meu. Inadmisibil domnii mei [-(