Nu se mai fabrica, deci da.
Nu se mai fabrica, deci da.
Confirm ca acum avem in stoc Jasper pentru Arcade.
Vom primi consola Xbox 360 Pro cu jocurile Halo 3 si Halo Wars la sfarsitul lunii. Pret aproximativ 1300-1349 lei.
Arata bine cutia :)
Preturile de pe site sunt updatate?
Toate Arcade-urile sunt Jasper? Cati ani garantie? Multumesc frumos!
Nonelito - da, preturile de pe site sunt la zi la console. Arcade-urile din acest lot pe care il avem in stoc sunt Jasper. Garantia la orice consola Xbox 360 este de 3 ani.
Răzvan, la 360-ul cu HALO's este valabil cardul gameshop?
La console din pacate nu se poate aplica reducerea de pret din cauza marjelor f. mici. Totusi, exista transport gratuit.
27.02-4.03 este perioada aproximativa in care va fi in stoc. Spre deosebire de anul trecut acum incercam sa fim mult mai organizati si sa avem o planificare a fluxului de console care vin ca sa fie mereu ceva bun in stoc :)
Salut Razvan, am inteles ca Elite-urile nu mai vin bundle, asta inseamna ca ar putea avea date de fabr. mai recente(sept., oct.)?
Amur - da, este probabil ca sunt fabricate recent. Totusi, nu se poate garanta ca sunt Jasper. Sunt informatii pe care nu le am - cum ar fi in ce moment a inceput MS sa puna Jasper in Arcade, cand in Pro si cand in Elite, ce stocuri mai aveau ei, etc. La Arcade sunt Jasper, dar la restul nu pot garanta. Sunt sanse mari, dar nu doresc sa informez gresit. Oricum, garantia este de 3 ani, indiferent de chip.
Din pacate, din cauza evolutiei cursului valutar preturile pe site se vor modifica in curand. In schimb, vom veni cu oferte speciale si mai ales pentru membrii Clubului GameShop. Prima astfel de oferta - Call of Duty 5 Xbox 360 scade de la 229.9 la 199,9 lei. Deja cu reducerea de membru care se aplica la cei 199,9 lei este super oferta, transport gratuit :) In cateva zile va fi pe site modificarea.
Preturile la console nu se vor modifica fata de cele de acum, in afara de consola Wii.
Si avem tricouri oficiale World of Warcraft, mai multe marimi, in curand pe site :)
Răzvan, acum că ai pomenit de tricouri...
...�n viitorul apropiat nu aduceți și ceva legat de console? Indiferent...games...models...etc. (cum sunt afară...you know).
...and postere :) (same thing...).
După părerea mea...lumea o să cumpere.
Noi luam cam ce se produce oficial, sub licenta.
Daca vom primi postere le vom da gratuit, nu cred ca se pune problema de vandut. Street Fighter 4 si Resident Evil 5 sunt produsele unde vom incerca sa dam un bonus de acest tip pentru precomenzi (in curand pe site).
Good idea!
Multe produse noi adaugate, Street Fighter 4 - e deja pe drum catre noi, Bionic Commando - la fel,Halo Wars si pentru cei care joaca si pe PC Warhammer Dawn of War II.
Cand mai primiti PS3 de 80gb si cam la ce pret o sa fie?
Amur - nu in viitorul apropiat.
Street Figther 4 este in stoc, Xbox 360 normal si collectors, PS3 normal si collectors.
..::GameShop.ro::..
"ACEST PRODUS VA FI IN STOC INCEPAND CU DATA DE: 20-02-2009"
Really?
Taw- varianta de PC a fost anuntata cu danta de lansare 1.05.2009 si aceasta data va fi trecuta in curand pe site, multumesc de mesaj.