Pai da,dar nu era normal sa arate,adica in lista sa il mai arate,dar sa zica ceva de genul:
Out of Stock :)
Off-Topic: Stie cineva de unde as putea cumpara PS3 si MGS 4?
X Zaktan XI - vrem sa avem console PS3 la preturi foarte bune si deocamdata nu se poate, de aceea nu mai sunt pe site.
Suntem in negocieri si cand vom reusi sa fim competitivi vor reveni in stoc si pe site.
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
Au intrat jocurile.
Oferta de paste - ..::GameShop.ro::... Bundle Xbox 360 cu hdd 60 GB + Burnout Paradise + Trivial Pursuit doar 1149.9.
Pentru cei care doresc sa stie daca e Jasper, producatorul a afirmat ca au surse de 150W, dar nu se pot verifica toate individual deci nu se poate garanta acest aspect.
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
Inca ceva - pretul la consola Arcade va deveni 899,9 lei pentru perioada de Paste. (reducere 50 de lei)
RvsS, ieri am fost in Bucuresti la Media Galaxy langa Baneasa Shopping City si aveau preturi fix dublu fata de voi, vreau sa va zic ca faceti o treaba foarte buna :)
Nightbox - noi colaboram si cu Media Galaxy si cred ca vor avea si ei preturi si oferte bune, se lucreaza la asta astfel incat sa fie super-ofertele disponibile in cat mai multe locatii, fie ca doriti sa luati de pe site, fie din magazine.
astazi am primit si eu xbox 360 Pro bundle cu burnout paradise si trivial pursuit + fifa09 cumparat separat
da, e jasper
Comandat vineri, fost sunat ieri, servit azi cu un Xbox 360 Red Elite Resident Evil 5 Edition - se traduce in serviciu ireprosabil in my book. Si cam asta am facut eu cu banii de PS3.
MSlv - da-mi PM cu orasul in care te afli si incerc sa iti trimit magazinul in care se afla, la noi nu stiu cand ma vine.
In alta ordine de idei: se pregateste un update major de preturi pe mai multe platforme si multe oferte speciale.
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
Prima veste buna:
Pentru orice consola Xbox 360 cumparata in aceasta perioada oferim un joc de Xbox 360 gratuit. La alegere! (orice avem pe site si e in stoc. Exceptie fac doar pachetele de tip Collector's Edition).
Cum functioneaza? Se comanda consola. Cand va contactam telefonic pentru confirmare se alege un joc de pe site si operatorul il adauga la comanda. Nu costa nimic in plus.
Oferta e limitata in timp pentru ca intram in inventar o saptamana intre 27.04 si 03.05.
Consolele care au chipset Jasper:
Arcade
Pro 60 GB + 2 jocuri
Cele la care nu s-a verificat 100% daca sunt sau nu Jasper dar beneficiaza de oferta cu joc gratuit si sunt in stoc:
Pro 60 GB Halo Bundle
Consola Elite (120 GB)
Pro 60 GB
A inceput promotia consola Xbox 360 + joc gratis. Primul care a beneficiat e chiar membru al forumului :)
Cred ca este vorba de userul cristyflorin.
S-o stapanesti sanatos!
RvsS: As dori sa cumpar jocul Left 4 Dead dar am o problema.
1. Sunt membru Club Gameshop, asta imi apare pe site: Transport: 0.0 RON
(oriunde in tara)
Transport gratuit pentru ca sunteti membru Club GameShop.ro.
2.Pretul pentru un membru club gameshop este 134 RON.
3. Eu am introdus codul de la CG si m-am logat.
4. Pretul imi apare: TOTAL: 127.41 RON
Sa inteleg ca nu pot exista 2 reduceri ? 10%+15% = 25% ? Si se ia reducerea cea mai mare ?
Nu se cumuleaza reducerile.
Xbox 360 premium cumparat in iunie de la gameshop ..
a mers perfect pana acum 5 min ..
Attachment 20985
cum fac .. cu ea ... ?/:)=((=((=((=((=((=((
RIP .. :(