-
MrIacob - avem stoc din foarte multe jocuri si mai sunt multe pe drum.
Spune-mi te rog la ce jocuri te referi cand spui "mai noi", fa o mica lista si iti raspund la fiecare, punctual.
consol3 - cand producatorii anunta reduceri, acestea se reflecta si in pretul nostru destul de repede. Atentie, producatorii, nu vreun site din alta tara care are o oferta pana scapa de stoc. Despre "ceva de capul lor" cred ca e o afirmatie cam vaga, nu stiu ce sa iti raspund pentru ca gusturile difera :)
-
skate 2
godfather 2
assasin's creed(nu e nou)
Gears 2.. 300 ron wtf?
call of duty 4
-
MrIacob, dintre cele enumerate de tine nu e nici unul nou.
Uita-te cateva post-uri mai incolo, vor aduce Prototype, de exemplu. Ala e de luna asta... Bionic Commando e in stoc deja... Aparut luna trecuta...
-
"mai noi"... dak vrei facem asa:
Red Faction Guerilla :)
app
Sa incercati sa aduceti si voi Gold Membership-uri. Chiar daca nu e Romania pe LIVE...
-
Modern Warfare 2 cand il vor aduce voi fi primul care il va cumpara:D
-
si eu.... daca nu cumva costa 300 Ron ;)
-
MrIacob - iau lista ta, multumesc pentru mesaj.
Skate 2 nu am info deocamdata.
Godfather 2 e deja in stoc, se va ieftini la 199,9 lei.
Gears 2 are un pret mare de achizitie, de aceea este scump, dar se va termina in curand si daca vor scoate editie ieftina o vom aduce. Inca nu e nimic anuntat, jocul inca se vinde bine.
Call of Duty 4 nu este nou, s-a cam epuizat stocul. Avem Call of Duty 5. COD 4 mai este prin magazine.
Red Faction Guerilla nu il aducem noi, nu avem contract cu toti publisherii de jocuri din lume, dar avem cu majoritatea. Mai exista unele titluri pe care, desi am dori, nu le putem aduce. Gold Membership-ul nu ne este oferit la revanzare tocmai din cauza pe care ai mentionat-o tu, nu putem aduce decat oficial.
NIP - Modern Warfare 2 va intra in scurt timp la precomanda. El va costa 249,9 lei, pentru ca acesta este pretul recomandat de producator (60 EUR, la cursul de acum). Totusi, cei care fac precomanda vor beneficia de pretul cel mai mic astfel:
a. Daca pretul la lansare ajungem 299,9 lei (din diverse motive - EUR variaza mult in cateva luni, sau se scumpeste pe toata piata) ei vor plati tot pretul de la precomanda, adica 249,9 lei.
b. Daca pretul la lansare va ajunge sa zicem 199,9 lei(daca scade EUR sau alte cauze) atunci pretul va fi automat ajustat la valoare mai mica. Desi in comanda ai trecut 249,9 lei, vei putea cumpara la pretu nou, mai mic, de 199,9 lei.
Astfel, cei care fac precomanda au avantajul ca vor plati mereu pretul cel mai mic posibil.
-
Pe cand va intra la precomanda?
-
Ohhhooooooo... Pret bun la Modern Warfare... Pe amazon e 45 lire dar voi aduceti mai repede. Call of Duty 5 am cumparat de la voi. E primul si singurul. In afara de el nu am mai avut ce. Cred ca urmatorul va fi Modern Warfare 2. Cool....
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
Jocurile de la signature cand vor aparea la precomanda. In luna asta? In vara sau toamna? In afara de PROTOTYPE.
-
NIP - in cateva zile.
MrIacob - o mica rectificare la ce am spus - Godfather 2 e deja pe site, se va ieftini la 199,9 lei si este disponibil.
MW2 - in cateva zile la precomanda.
Assassin's Creed 2 - nu am informatii deocamdata.
Left4Dead 2- tot asa, nu am informatii inca.
Prototype va veni in stoc pana la sf. acestei saptamani. Pretul va fi unul bun pentru cat costa un EUR la noi, adica 219,9 lei. Si cu reducere de membru va costa si mai putin.
-
-
banuiesc ca se refera la codul ala de pe prima pagina. iar clubul ar fii forumu . cred daca gresesc sa ma corectati.
-
@MrIacob: ..::GameShop.ro::..
@Tsutsy17: Codul de pe prima pagina a CG este un privilegiu exclusiv membrilor acestei comunitati.
btw, ca membru a CG ai reduceri de 15% iar ca membru GS (Gameshop) doar 10%. Reducerile nu se cumuleaza si pot fi folosite la majoritatea jocurilor (nu la toate).
-
aaa , am priceput citisem despre asta , dar am uitat ... am prea multe pe cap acum :(
-
Apropo de reducere ... GH Metallica (bundle-ul cu tot cu chitara) beneficiaza de reducere?
-
Mariusik - ai dreptate.
JohnBA - in general la hardware nu se poate oferi acest discount pentru ca se cumpara f. scump. Bundle-urile intra in aceasta categorie. Totusi, ai transport gratuit.
-
Ok...oricum este un pret bun
-
Jocurile de care spuneam sunt pe site. Vor aparea imediat si cu stoc.
Vom avea in curand o lista de titluri de Xbox 360 si PS3 la un pret foarte mic, de vara. Revin cu detalii.
-
Jocuri mai vechi nu aduceti?
Bioshock - Xbox 360
Assassin's Creed - Xbox 360
-
Intrebare: Am facut precomanda la Modern Warfare 2.... de ce nu ma sunati sa confirm? Sau la precomenzi nu trebuie? :-/