Left 4 Dead - PC vine si cu cod de activare pe steam ?
Left 4 Dead - PC vine si cu cod de activare pe steam ?
Left 4 Dead poti sa-l iei direct de pe Steam, e 23 de euro, aprox. 100 de lei.
Left 4 Dead on Steam
Singstar Queen sau Abba o sa aduceti?
Markry - da, sigur ca are cod de activare pe Steam. Din pacate nu mai avem deocamdata, dar este disponibil in magazine. Daca imi dai PM cu orasul din care esti incerc sa iti spun si unde exact.
Sanjuro - rog sa dai pe PM astfel de oferte, nu de alta dar ne incurcam si nu mai stiu la ce sa raspund. Sa tinem pe thread strict de GS. Mersi.
gorrocs - Nu vom aduce aceste produse, dar vom aduce Rock Band 2 (software-ul).
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
Exista cateva jocuri care nu au venit la timp:
Burnout Paradise The Ultimate Box sau Lord of the Rings Conquest. Acestea vor avea un pret cu totul special si vor veni in f. scurt timp.
Desigur, pretul se va aplica si celor care au facut precomanda si mai doresc produsul.
RvsS, am inteles ce spui si ma voi conforma, dar te sesizez privind pretul exagerat practicat pentru varianta de PC a lui Left 4 Dead, in conditiile in care in magazine la noi il gasesti intre 99 (colectia pret de criza) si 149 lei, iar pe Steam la aproape 100.
Sanjuro - mersi de sesizare, produsul nu se mai afla in stoc si va fi scos de pe site, se mai poate gasi in magazine.
Razvan,mai aveti Shawn White Snowboarding de PS3 la 60 lei?:)
Gata am primit telefonul.... dupa cateva zile. S-au facut multe precomenzi la MW 2?
Am si eu o intrebare daca achizitionez o consola xbox 360 cu plata ramburs ( la primire ) cum se va proceda cu garantia va veni cel de la curier cu ea sau va trebui sa o ridic eu ?
Just wanted to let you know: denumirea oficiala e "Modern Warfare 2" fara "Call of Duty" in fata.
Mersi, e mai usor de gasit la search asa.
In curand jocuri de PS3 si Xbox 360 la doar 49,9 lei. Lista in curand.
Nu era vorba ca modificati site-ul? :D Astept si eu cu interes lista.
Ca o idee poate postezi lista aici inainte sa avem si noi o sansa. Am ratat deja 2 :D.
Yes yes ! the lista pls ! :D
Asteptam cu nerabdare :D
jocul lips cam cat este tot am cautat si n ugasesc doar la un alt site am agsit si era la 140 ron va rog mult aveti aSA CEVA SI AICI ?